Antena Meniu Search
x

"Doar v-a stropit, atât". Mărturia părinților copilului mușcat de o femeie. Agresoarea a fugit după el pe plajă și l-a și zgâriat

Întâmplare şocantă pe o plajă din Năvodari. O femeie de 42 de ani a muşcat şi zgâriat un copil de doar 6 ani. Motivul incredibil: copilul o stropise cu un pistol cu apă. Înfuriată, femeia s-ar fi ridicat, a fugit după el și l-a muşcat de mână. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.07.2024 , 13:22

"El doar v-a stropit, atât. Doar v-a stropit şi doamna l-a muşcat şi l-a zgâriat", a declarat o femeie. Copilul de 6 ani se juca pe plajă, în acel moment, și era supravegheat de părinți.

Din spusele acestora, băiatul ar fi stropit-o, accidental, cu apă pe femeia de 42 de ani care își făcea poze pe plaja. În acel moment, agresoarea ar fi început să îl alerge pe copil, iar atunci când l-a prins pe cel mic l-ar fi zgâriat și mușcat de mână.

Părinții au sunat la 112, iar la fața locului au venit polițiștii. Au găsit-o pe agresoare și i-au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. În fața agenților, femeia nu a avut nicio explicație pentru gestul ei.

Vezi și

Ce spune Poliția

”La data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută. În scurt timp poliţiştii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, au transmis, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » "Doar v-a stropit, atât". Mărturia părinților copilului mușcat de o femeie. Agresoarea a fugit după el pe plajă și l-a și zgâriat