Antena Meniu Search
x

Un copil ar fi fost mușcat de o femeie pe o plajă din Năvodari. Era supărată pentru că băiatul ar fi stropit-o cu apă

Incident grav pe o plajă din Năvodari. Un copil ar fi fost mușcat de mână de o femeie de 42 de ani, supărată că a fost stropită cu apă. Totul s-a întâmplat sub privirile tatălui victimei, care a și alertat autoritățile. 

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 12:57

Poliţiştii au precizat că scandalul a pornit după ce copilul ar fi stropit-o cu apă pe femeia de 42 de ani, iar aceasta, susţin părinţii băiatului, l-ar fi muşcat. Băiatul urmează să fie supus unei expertize medico-legale pentru a fi constatată agresiunea.   

Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă, luni, după ce copilul de şase ani a fost agresat pe o plajă de femeia în vârstă de 42 de ani.

”La data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută. În scurt timp poliţiştii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, au transmis, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Vezi și

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » Un copil ar fi fost mușcat de o femeie pe o plajă din Năvodari. Era supărată pentru că băiatul ar fi stropit-o cu apă