Antena Meniu Search
x

Video Vecinii vasluianului care și-a ucis familia cu toporul, apoi a făcut accident, sunt îngroziți: ”Băiatul îi amenința că îi omoară. S-a întâmplat invers”

Crimă oribilă descoperită după un accident rutier în Vaslui. Un bărbat şi-a omorât soţia şi fiul cu un topor. A vrut apoi să-şi ia viaţa, s-a urcat la volan, dar s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului. Le-a mărturisit medicilor veniţi să îl ajute tot ce a făcut, iar acum va trebuie să răspundă în faţa anchetatorilor pentru faptele sale.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 05.12.2021, 20:19

Vezi și

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, în comuna Albeşti din Vaslui. Bărbatul de 79 de ani era în casă cu soţia şi fiul de 46 de ani. Vecinii spun că omul s-ar fi săturat de certurile cu băiatul său, pe care îl descriu drept un individ furios, mereu beat, fără serviciu şi care îşi ameninţa părinţii că îi va ucide.

Vecin: ”Mai degrabă mă aşteptam la fiu să facă o problemă d-asta”

Vecin: ”Băiatul era rău. Tatăl n-a mai putut răbda. Băiatul era crescut aşa, băiat de bani gata, nu era gospodar, golan, înjura, ne făcea în toate felurile”.

Azi, cel mai probabil, cei doi s-ar fi luat iar la ceartă. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, tatăl a pus mâna pe un topor şi l-a lovit. Soţia, care era în aceeaşi cameră, a căzut şi ea pradă atacului sângeros.

Pe acelaşi subiect

Vecin: ”L-am întrebat: Dănuţule, cum s-a întâmplat? Şi mi-a zis că o să afli. E tulburat”.

Vasluianul a ajuns cu mașina într-un șanț, după ce și-a ucis fiul și soția

După ce s-a dezmeticit şi şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul s-a urcat la volan şi a fugit de acasă. N-a ajuns prea departe şi s-a proptit într-un şanţ din satul vecin. O şoferiţă care trecea prin zonă s-a oprit să-l ajute. Tot ea a fost cea care a alertat autorităţile.

Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui: ”El era conştient şi prezenta contuzii minore”.

Bărbatul le-a mărturisit medicilor dubla crima.

Clara Mihociu, reporter Observator: ”Imediat, mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locuinţa bărbatului pentru a verifica spusele acestuia. In interiorul casei au găsit-o pe femeia de 79 de ani şi pe fiul acestuia de 46 de ani fără viaţă”.

Vecinii spun că fiul bărbatului le făcea mereu probleme

Vecinii sunt îngroziţi, nu l-ar fi crezut niciodată în stare pe bătrân de o asemenea nenorocire.

Vecină: ”La altele mă aşteptam, dar la aşa ceva nu. Erau nişte oameni tăcuţi. Ce nenorocite o fost!”

Vecin: ”Băiatul pe ei îi ameninţa că îi omoară. Invers s-a întâmplat, exact invers. Nea Costică nici măcar nu înjura, nu bea”.

Anchetatorii au stat câteva ore în casă şi au adunat probe.

Ingrid Botezatu, procuror șef Parchetul de pe Lângă Tribunalul Vaslui: ”Urmează să fie audiată persoana suspectă, să se dispună măsuri preventive”.

Bărbatul de 79 de ani riscă acum să-şi petreacă restul zilelor în puşcărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Vecinii vasluianului care și-a ucis familia cu toporul, apoi a făcut accident, sunt îngroziți: ”Băiatul îi amenința că îi omoară. S-a întâmplat invers”