Antena Meniu Search
x

Foto Dreptate pentru băieţelul otrăvit cu sare şi bătut până la moarte. Mama vitregă monstru, condamnată la închisoare pe viaţă, în UK

Mama vitregă diabolică a fost condamnată astăzi la închisoare pe viață pentru că şi-a torturat, înfometat și bătut până la moarte copilul de șase ani, înainte de a-l batjocori în timp ce implora ajutor.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 18:47

Mama vitregă monstru a fost condamnată la închisoare pe viaţă
Mama vitregă monstru a fost condamnată la închisoare pe viaţă - Profimedia Images

Emma Tustin, în vârstă de 32 de ani, l-a ucis pe Arthur Labinjo-Hughes, lovindu-l în mod repetat cu capul de o suprafață tare, după ce ea și Thomas Hughes, în vârstă de 29 de ani, l-au înfometat pe copil și l-au otrăvit cu sare. Femeia a fost condamnată pe viaţă pentru uciderea copilaşului, iar tatăl acestuia a fost considerat doar complice, primind o pedeapsă mai blândă decât cea a partenerei sale, conform Daily Mail

Judecătorul i-a spus lui Tustin că termenul minim înainte ca situaţia ei să fie examinată de o comisie pentru eliberare condiționată este de 29 de ani. Dacă nu decid să o elibereze, ea își va petrece restul vieții în închisoare. De asemenea, Hughes va executa două treimi în arest înainte de a fi eliberat.

Judecătorul a declarat: ''Sunteți o femeie manipulatoare care va spune orice minciună și va da vina pe orice pentru a-și salva propria piele. Singura milă pe care ai arătat-o ​​este pentru tine însuți și nu ți-ai cerut scuze pentru moartea lui Arthur''. Acesta a mai spus că abuzul cuplului asupra băieţelului lipsit de apărare a fost ''fără îndoială unul dintre cele mai supărătoare și tulburătoare cazuri cu care am avut de-a face''. Judecătorul a adăugat că nu există vreun dubiu că Arthur a fost ''bătut în mod regulat'' de pereche, Hughes cercetând în mod deliberat ''punctele de presiune'' pentru a provoca ''durere maximă''

Băieţelul a fost torturat şi otrăvit cu sare luni la rând

Pe acelaşi subiect

Tustin și Hughes l-au înfometat pe băieţel și l-au hrănit forțat cu mâncăruri încărcate cu sare în timp ce el cerșea altceva, ca parte a unui regim degradant și infernal la care l-au supus în ultimele luni dureroase din viață.

Astăzi, mama biologică a lui Arthur, Olivia Labinjo-Halcrow, în vârstă de 29 de ani, a vorbit despre moartea lui, spunând că ''fără el nu trăiesc, doar exist''. Declarația ei a fost făcută de bunica maternă a lui Arthur, Madeleine Halcrow. ''Era doar un copil, nu avea cu cine să vorbească, cui să ceară ajutor atunci când era speriat și avea cel mai mult nevoie de protecție.'' Declarația doamnei Labinjo-Halcrow a continuat spunând că micuţul nu a avut parte încă de o înmormântare, ca urmare a unui dezacord în familie - și că are inima zdrobită la gândul că trupul lui este depozitat singur într-o cutie rece. 

Băieţelul se mutase în grija tatălui său după ce mama lui, Olivia Labinjo-Halcrow, a fost acuzată că și-a ucis noul partener în februarie 2019. Hughes a cunoscut-o online pe mama celor patru copii, Tustin, înainte ca cuplul să se mute cu Arthur în casa ei de lângă Solihull, în West Midlands, când guvernul a introdus un lockdown.

Recent a fost audiat şi unchiul copilaşului, Andrew Hughes, fratele lui Thomas Hughes. El le-a spus juraților că mama vitregă este ''rece, manipulatoare, calculată'' şi că de la ea ar fi pornit ideea crimei. De asemenea, acesta susţine că femeia devenea nervoasă în cazul în care cei din jur nu făceau lucrurile conform dorinţelor ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Dreptate pentru băieţelul otrăvit cu sare şi bătut până la moarte. Mama vitregă monstru, condamnată la închisoare pe viaţă, în UK