Antena Meniu Search
x

Vești bune despre polițistul tăiat cu sabia de un interlop! Ciprian Sfichi va fi transferat de la spitalul din Iași

Vești bune despre Ciprian Sfichi, polițistul care a fost tăiat cu sabia de un interlop în timpul unei percheziții în Suceava.

Vești bune despre Ciprian Sfichi, polițistul care a fost tăiat cu sabia de un interlop în timpul unei percheziții în Suceava.

Medicii Spitalului de Neurochirurgie "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iași au reușit să îi salveze viața tânărului de 33 de ani, chiar dacă atunci când a fost internat șansele sale de supraviețuire au fost practic nule din cauza unei lovituri extrem de puternie la cap.

După mai bine de o lună de la internare, perioadă în care agentul-șef adjunct Ciprian Sfichi, membru al Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava, a fost supus unor operații extrem de complexe la care au participat zece medici de diferite specialități, starea de sănătate a polițistului s-a ameliorat vizibil, iar medicii intenționează ca în următoarele zile să îl transfere într-un centru de recuperare.

Pe 5 decembrie 2017, la primele ore ale dimineții, Ciprian Sfichi alături de colegii săi de la Serviciul de Acțiuni Speciale, au descins la locuința lui Alexandru Huțuleac din Rădăuți, un tânăr suspectat într-un dosar de trafic de droguri.

Primul care a spart ușa locuinței în care se afla suspectul a fost Ciprian Sfichi. După ușă, interlopul l-a așteptat cu o sabie ninja cu care l-a și lovit în cap. Lovitura a fost una extrem de puternică, mai ales că polițistul nu purta casca de protecție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Vești bune despre polițistul tăiat cu sabia de un interlop! Ciprian Sfichi va fi transferat de la spitalul din Iași