Antena Meniu Search
x

Video Viorel a murit la malul mării, în timp ce făcea kitesurfing. Tânărul de 36 de ani era un împătimit al sporturilor extreme

Sfârşit tragic pentru un turist care a mers pe litoral să facă kitesurfing, ieri după-amiază. Brusc, kite-ul său a căzut, iar bărbatul a fost înghiţit de valurile mării. Prietenii săi au reuşit să-l aducă la mal, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să-l salveze. 

Vezi și

Viorel Pleşa avea 36 de ani şi era un împătimit al sporturilor extreme. Venise în Neptun pentru a face kitesurfing. Deşi vântul nu era puternic, iar tânărul plana aproape de mal, la un moment dat a căzut brusc în apă. 

Probabil a intrat în panică, mai mult ca sigur s-a întâmplat ceva. Era un sportiv pe un zmeu. La amiază au fost patru sportivi de performanţă. Se pare că nefericitul eveniment ăsta e. Nu ai ce face.

Viorel era însoţit de mai mulţi prieteni şi se bucurau împreună de vremea perfectă pentru kitesurfing. După ce a căzut în apă, aceştia l-au adus la mal.

Zeci de minute de resuscitări, însă fără rezultat

Pe acelaşi subiect

Claudia Tatarici medic SAJ: Am primit un apel prin serviciul 112, pentru un pacient, victima unui accident prin submersie. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ, cu medic. A fost găsit un pacient în stop cardio-respirator, s-a efectuat protocol de resuscitare, dar, din păcate, fără rezultat. A fost declarat decedat.

Prietenii tânărului cred că acesta a făcut atac de cord în timp ce încerca să se înalţe cu kite-ul. 

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța: Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Ilfov, care făcea kitesurfing, iar la un moment dat a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă. Din nefericire a fost constatat decesul, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sezonul estival începe abia la 1 iunie, iar pe plajele de pe litoral, salvamarii nu şi-au început încă activitatea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Viorel a murit la malul mării, în timp ce făcea kitesurfing. Tânărul de 36 de ani era un împătimit al sporturilor extreme