Antena Meniu Search
x

Video Maşină scăpată de sub control, pe centura de Est a Ploieştiului. Doi morți și doi răniți după ce autoturismul a lovit un stâlp electric

Tragedie, pe un drum din Prahova, după ce o maşină în care se aflau patru oameni s-a făcut praf într-un stâlp electric. Două persoane au murit pe loc. Alte două persoane sunt grav rănite.

de Mihaela Uretu

la 07.05.2021, 16:11

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Doi oameni au murit și alţi doi au fost răniți grav, vineri, pe DN 1, în zona localității Băicoi, din Prahova, după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate.

Accidentul de pe DN 1, din zona Băicoi, s-a produs pe sensul de mers Brașov către Ploiești. Potrivit martorilor, maşina ar fi pierdut controlul volanului. 

Martor: Posibil din cauza gropilor de pe DN şi a vitezei excesive a pierdut controlul volanului. 

"Mașina în care se aflau patru persoane a părăsit drumul și a intrat într-un stâlp electric.Două dintre victime au murit, iar alte două persoane au fost duse la spital, rănite grav.", informează reprezentanţii IPJ Prahova. 

Pe acelaşi subiect

Un bărbat de aproximativ 55 de ani şi o femeie de aproximativ 50 de ani au fost declaraţi decedaţi, în timp ce un bărbat de 22 de ani şi o tânără în vârstă de 17 ani au fost transportaţi la spital. 

Traficul în zonă a fost blocat. 

Martor: Pe DN drumul este toatal blocat. Echipajul SMURD abia ce ajunsese şi era pe drum şi descarcerarea. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Maşină scăpată de sub control, pe centura de Est a Ploieştiului. Doi morți și doi răniți după ce autoturismul a lovit un stâlp electric