Antena Meniu Search
x

120 de români au dat "ţeapă" unui restaurant spaniol! Au plecat fără să plătească nota de plată, după un botez!

120 de români i-au învăţat pe spanioli ce înseamnă cuvântul "ţeapă". Strânşi la un botez, românii au băut şi au mâncat pe săturate, apoi s-au făcut nevăzuţi, fără să plătească.

Vezi și

120 de români i-au învăţat pe spanioli ce înseamnă cuvântul "ţeapă". Strânşi la un botez, românii au băut şi au mâncat pe săturate, apoi s-au făcut nevăzuţi, fără să plătească.

-Ştiţi ce înseamnă să tragi ţeapă?

-Să faci ce? Ce e aia?

-Înseamnă să pleci dintr-un loc fără să plăteşti!

Pe acelaşi subiect

-A, acum ştiu, da! Asta înseamnă "ţeapă", ok!

De cea mai urâtă lecţie au avut parte, din păcate, proprietarii acestui restaurant. Un botez cu 120 de invitaţi, o factură de 2.000 de euro şi, până la sosirea tortului, au dispărut cu toţii. 

Totul s-a întâmplat luni seară, când vesela adunare s-a reunit la restaurantul Carmen, pentru un botez. Invitaţii, despre care presa spaniolă spune că sunt români, au mâncat copios, au băut pe săturate, apoi, după desert, ca la semnal, s-au evaporat. Neobişnuiţi cu astfel de întâmplări, pe angajaţii localului, grozăvia românilor i-a lăsat puţin spus uluiţi. Cu consumaţia făcută şi doar câteva sute de euro plătiţi ca şi avans.

-Cred că este o glumă! Nu cred! Să mănânci tot şi apoi să nu plăteşti! Trebuie, cred eu, aşa cred eu, trebuie ca totul să fi fost bine pus la cale.

Meniul pentru cei 120 de oameni a inclus, pe lângă mâncare, băuturi alcoolice la discreţie. În mod uimitor, totul s-a desfăşurat la o sută de metri de secţia de poliţie. Anchetatorii încearcă să dea, acum, de urma vinovaţilor, înainte ca ideea să îi inspire şi pe alţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » 120 de români au dat "ţeapă" unui restaurant spaniol! Au plecat fără să plătească nota de plată, după un botez!