Antena Meniu Search
x

Încă un român a fost ucis la Londra. Avea doar 20 de ani şi era de doar două luni în Anglia

A încercat să-şi salveze prietenul şi a plătit cu viaţa! Beniamin se stabilise la Londra la începutul acestui an.

Vezi și

A încercat să-şi salveze prietenul şi a plătit cu viaţa! Beniamin se stabilise la Londra la începutul acestui an, dar nimeni nu credea că acest lucru va avea un deznodământ tragic. Tânărul de numai 20 de ani a fost ucis în faţa unui centrul comercial, în timp ce încerca să aplaneze un conflict izbucnit între amicul lui şi un grup de indivizi neidentificaţi până în prezent. Moartea lui Beniamin a provocat un val de indignare în Marea Britanie, mai ales că este a opta crimă de acest fel înregistrată la Londra într-o singură săptămână.

Beniamin şi prietenul lui se îndreptau spre casă când au fost abordaţi de un grup de bărbaţi. Românul de 20 de ani nu a ezitat când şi-a văzut amicul la ananghie. A încercat să aplaneze conflictul, dar a fost lovit fără milă. S-a stin s, la scurt timp, în braţele prietenului său. 

" Ai zis că vii la mine să mănânci, te-ai grăbit să pleci și nu ai mai apucat... Ştiu că nu o să te întorci, dar măcar aș fi vrut să te aud pentru ultima oară... Nici nu ai idee ce ai putut să lași în urma ta... Te iubesc. Ne vedem acolo sus, în Împărăție.", a scris pe Facebook sora victimei.

Salvatorii au sosit în doar câteva minute la locul tragediei, dar nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe român. Poliţiştii au vorbit cu martorii, iar acum analizează imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Atacatorii nu au fost încă, găsiţi. Astfel de incidente sunt la ordinea zilei în Londra, scrie presa locală. Aşa că guvernul a lansat o campanie prin care îi încurajează pe tineri să renunţe la violenţă. Poveştile celorlaţi şapte oameni atacaţi în capitala Marii Britanii sunt aproape identice cu cea a lui Beniamin.

Cazul lui Beniamin a stârnit indignare în mediul online. Iar autorităţile au fost şi ele luate la ţintă. O fotografie postată pe Internet îi surprinde pe doi dintre agenţii poliţiei metropolitane la locul crimei. După ce ştirea a ajuns virală, Poliţia Metropolitană şi-a cerut scuze public. Familia tânărului are acum nevoie de ajutor pentru a-i aduce corpul în România.

Beniamin se stabilise în Regat la începutul acestui an şi locuia cu fratele lui. Abia împlinise 20 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Încă un român a fost ucis la Londra. Avea doar 20 de ani şi era de doar două luni în Anglia