Antena Meniu Search
x

Actriţa Kirstie Alley a avut cancer de colon înainte să moară. "A fost înconjurată de apropiaţi şi a luptat cu multă putere"

Actriţa americană Kirstie Alley, care a încetat din viaţă luni la vârsta de 71 de ani, fusese diagnosticată cu cancer de colon, a declarat marţi un reprezentant al actriţei, relatează DPA/TCA, potrivit Agerpres. Membrii familiei actriţei au indicat, într-un mesaj publicat luni în care au anunţat decesul actriţei, că boala fusese descoperită "de curând". "A fost înconjurată de apropiaţi şi a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea nesfârşitei ei bucurii în faţa vieţii şi a oricăror aventuri care aveau să vină", au adăugat aceştia. 

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 10:55

Actriţa Kirstie Alley a avut cancer de colon înainte să moară. "A fost înconjurată de apropiaţi şi a luptat cu multă putere"
Actriţa Kirstie Alley a avut cancer de colon înainte să moară. "A fost înconjurată de apropiaţi şi a luptat cu multă putere" - Profimedia Images

Reprezentantul a făcut această declaraţie pentru revista People după ce familia actriţei nu a specificat tipul de cancer de care a suferit aceasta. Membrii familiei lui Kirstie Alley au indicat într-un mesaj publicat luni în care au anunţat decesul actriţei că boala fusese descoperită "de curând".

"A fost înconjurată de apropiaţi şi a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea nesfârşitei ei bucurii în faţa vieţii şi a oricăror aventuri care aveau să vină. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, ea a fost o mamă şi o bunică şi mai uimitoare", au adăugat ei.

Reprezentanţii actriţei nu au răspuns imediat la o solicitare a Daily News de a comenta pe marginea acestui subiect.

Kirstie Alley a fost recompensată cu un premiu Emmy şi un Glob de Aur pentru rolul din Cheers

Pe acelaşi subiect

Kirstie Alley a fost recompensată cu un premiu Emmy şi un Glob de Aur pentru interpretarea rolului managerului de bar, Rebecca Howe, din "Cheers", şi a câştigat al doilea premiul Emmy pentru rolul din filmul de televiziune "David's Mother".

Câţiva dintre colegii lui Alley din "Cheers" i-au adus un omagiu, inclusiv Ted Danson, care a declarat că tocmai vizionase un episod din acest sitcom în timpul unui zbor, luni, înainte de a afla despre moartea actriţei. "Capacitatea ei de a interpreta o femeie aflată în pragul unei căderi nervoase a fost atât emoţionantă, cât şi isteric de amuzantă", a spus Danson, care a interpretat personajul proprietarului şi barmanului din "Cheers", Sam Malone, într-o declaraţie pentru Deadline.

"M-a făcut să râd acum 30 de ani când a filmat scena aceea şi mă făcea şi azi să râd la fel de tare. Când am coborât din avion am aflat că Kirstie murise. Sunt atât de trist şi atât de recunoscător pentru toate momentele în care m-a făcut să râd. Le transmit dragostea mea copiilor ei. După cum ei ştiu bine, mama lor a avut o inimă de aur. Îmi va fi dor de ea", a adăugat actorul.

Alley s-a alăturat distribuţiei sitcomului "Cheers" în cel de-al şaselea sezon şi a jucat în peste o sută de episoade ale acestuia.

"Ne-am împrietenit aproape instantaneu când s-a alăturat distribuţiei Cheers", a declarat pentru Deadline actriţa Rhea Pearlman, care a jucat rolul chelneriţei barului, Carla Tortelli. "Ea iubea copiii, iar copiii mei au iubit-o la rândul lor. Am dat petreceri în pijama la ea acasă, cu vânători de comori create de ea. Dădea petreceri imense de Halloween şi de Paşte şi invita întreaga echipă a serialului şi pe familiile lor. Voia ca toată lumea să se simtă inclusă", a povestit actriţa.

Kirstie Alley a jucat alături de John Travolta în comedia din 1989 "Look Who's Talking" ("Uite cine vorbeşte") şi în cele două continuări ale acesteia. "Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată", a scris Travolta într-un mesaj postat pe Instagram, însoţit de o fotografie cu actriţa într-o rochie albă. "Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea", a adăugat actorul.

În 1995, actriţa a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Kirstie Alley a fost căsătorită cu Bob Alley (1970-1977) şi Parker Stevenson (1983-1997), cu acesta din urmă având doi copii - William True şi Lillie Price. În 2016 a devenit bunica lui Waylon Tripp Parker, fiul lui William True.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Actriţa Kirstie Alley a avut cancer de colon înainte să moară. "A fost înconjurată de apropiaţi şi a luptat cu multă putere"