Antena Meniu Search
x

ACUZAŢII GRAVE aduse de preşedintele Franţei, la prima întâlnire cu Vladimir Putin: ”Vom spune lucrurilor pe nume. În faţa acestui lucru nu voi ceda nimic” (VIDEO)

Preşedintele francez Emmanuel Macron a acuzat, luni, în cadrul primei întâlniri oficiale cu Vladimir Putin, posturile de televiziune Russia Today şi Sputnik că sunt ”organe de influenţă”, "care fac o propagandă mincinoasă".

Preşedintele francez Emmanuel Macron a acuzat, luni, în cadrul primei întâlniri oficiale cu Vladimir Putin, posturile de televiziune Russia Today şi Sputnik că sunt ”organe de influenţă”, "care fac o propagandă mincinoasă".

”Vom spune lucrurilor pe nume, în realitate Russia Today şi Sputnik nu s-au comportat ca organe de presă şi jurnalişti, ci ca nişte organe de influenţă, de propagandă şi de propagandă mincinoasă, nici mai mult şi nici mai puţin”, a denunţat şeful statului francez.

”Am avut întotdeauna relaţii exemplare cu jurnaliştii străini, dar trebuie să fie jurnalişti. Atunci când organe de presă răspândesc contra-adevăruri defăimătoare, nu mai sunt jurnalişti, sunt organe de influenţă. Russia Today şi Sputnik au fost organe de influenţă în această campanie care, în mai multe rânduri, au produs contra-adevăruri”, a continuat el.

Emmanuel Macron a justificat, astfel, faptul că redacţiile acestor publicaţii ruse nu au avut acces la ”cartierul (său) general” de campanie, pe când ”toţi jurnaliştii străini, inclusiv ruşi” au putut să aibă acces.

Preşedintele francez a apreciat că este ”grav” faptul că ”organe de presă străine, indiferent din ce motiv, au interferat” în procesul electoral francez.

”În faţa acestui lucru nu voi ceda nimic”, a declarat el alături de Vladimir Putin, care şi-a păstrat o faţă impasibilă în timpul acestor declaraţii ale omologului său francez.

Emmanuel Macron l-a primit luni pe omologul său rus Vladimir Putin la Versailles, unde cei doi lideri au dat mâna, în curtea castelului regal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Macron l-a întâmpinat pe covorul roşu pe Putin, pe care l-a primit cu o strângere de mână fermă, iar apoi au intrat în clădire.

Vizita liderului de la Kremlin urmează să modeleze relaţiile dintre Rusia şi Franţa în următorii ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » ACUZAŢII GRAVE aduse de preşedintele Franţei, la prima întâlnire cu Vladimir Putin: ”Vom spune lucrurilor pe nume. În faţa acestui lucru nu voi ceda nimic” (VIDEO)