Antena Meniu Search
x

Adolescentă bătută în faţa unui club de noapte, pentru că "era prea frumoasă"

O tânără adolescentă a fost atacată şi lovită în cap în faţa unui club de noapte, de o femeie „geloasă” din cauza înfăţişării ei, pentru că "era prea frumoasă".

de Redactia Observator

la 22.10.2019, 17:30

O tânără adolescentă a fost atacată şi lovită în cap în faţa unui club de noapte, de o femeie „geloasă” din cauza înfăţişării ei, pentru că "era prea frumoasă". 

Jacee Pink, în vârstă de 16 ani a fost bătută fără milă, târâtă pe jos şi lovită cu picioarele în timp ce se afla la podea de o femeie deranjată de faptul că arăta mai bine ca ea.

Adolescenta din Sunderland a spus că merge să mănânce în oraş cu prietenii ei, dar în secret s-a dus apoi la un club de noapte din centrul oraşului, a declarat chiar mama ei, Amy Pink.

Tot ea a povestit faptul că, în urma unor discuţii aprinse pe o reţea de socializare, nenumăraţi bărbaţi au început să o hărţuiască şi să o sune pentru a afla unde locuieşte.

După violența altercaţie din faţa clubului de noapte Passion, Jacee a fost internată în spital cu mai multe răni.

Cu toate acestea, cea care a sărit la bătaie şi-a expus părerea pe Facebook, declarând că nu ştia că cea pe care a atacat-o este minoră: „Credeam că este un adult, nu o tânără de 16 ani care trebuia să fie în pat la acea oră. Am sfârşit prin a ne lua la bătaie, ea a căzut la podea şi m-a tras de păr. Am o muşcătură pe piept, a dat la fel de bine cum a obţinut”.

Adolescentă atacată în faţa unui club de noapte

Mama fetei susţine că totul porneşte din gelozie, pentru că adolescenta este nu doar frumoasă ci şi talentată. Un videoclip muzical în care fata cântă o piesă de caritate „Paint the night pink” în sprijinul persoanelor bolnave de cancer mamar în Uk a strâns aproximativ 20.000 de vizualizări pe Youtube în iulie 2017.

Jacee a participat de altfel la mai multe spectacole şi concursul de talente locale, iar cei din jurul ei au început să o invidieze.

„Jacee era la bar, apoi dintr-o dată femeia a început să o împingă, a apucat-o de mâini şi să o lovească în timp ce se afla la podea. A fost lvoită cu piciorul în cap de mai multe ori, până a ameţit. Este speriată, este un copil. A plâns încontinuu întrebându-mă: De ce mi-a întâmplat mie? Este o fată frumoasă şi se simte vizată din cauza asta. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat, dar cred că a fost totul din gelozie, nu a provocat pe nimeni, totul a fost din gelozie pentru că e mai frumoasă” a povestit mama adolescentei.

Familia Pink a împărtășit fotografii cu rănile pe care Jacee le-a suferit în ceea ce Amy a descris drept un „atac oribil, urât”.

Deşi mai multe persoane au judecat-o pe femeie pentru gestul copilei de a minţi şi de a merge de fapt la club, Amy Pink a sărit în apărarea adolescentei spunând: „Am făcut lucruri asemănătoare la vârsta ei. Îi spuneam tatălui ei că merg la pizza, iar eu dansam în cluburi. Este normal la vârsta asta, dar ea este cuminte, responsabilă, nu am avut nicio problemă cu ceea ce a făcut, am o problemă cu ceea ce i s-a întâmplat. Nu emrită acest lucru şi sper că poliţia va lua măsuri pentru cele întâmplate".

Poliția Northumbria investighează presupusul incident, iar clubul de noapte a declarat că desfășoară propria sa anchetă.

„La scurt timp după ora 16:00 duminică, poliția a primit un raport al unei altercaţii în apropierea clubului de noapte Passion din Sunderland. Se crede că asaltul s-a produs în jurul nopții de sâmbătă și a fost raportat la poliție a doua zi. O femeie a agresat o adolescentă de 16 ani care a fost dusă apoi la spital cu o mai multe răni şi comoţii” a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Northumbria, potrivit Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Adolescentă bătută în faţa unui club de noapte, pentru că "era prea frumoasă"