Antena Meniu Search
x

AMENINTARE cu MOARTEA pentru judecatorul francez care l-a inculpat pe Sarkozy

O scrisoare de amenintare, continand munitie, vizandu-l pe judecatorul de instructie francez Jean-Michel Gentil, cel care l-a inculpat pe fostul presedinte Nicolas Sarkozy in cazul Bettencourt, a fost primita miercuri la Parchetul Bordeaux.

Amenintarile au fost dezvaluite de catre Sindicatul magistraturii. Mai multi membri din cadrul acestuia au fost vizati de aceasta scrisoare, confirmata si de alte surse.

Intr-un comunicat, Sindicatul magistraturii anunta "ca, in urma unor declaratii de indignare, chiar injurioase, din partea anumitor politicieni, dupa inculparea lui Nicolas Sarkozy, in urma punerii in discutie a impartialitatii unuia dintre magistrati insarcinati cu dosarul (Gentil) de catre Thierry Herzog, avocatul lui Nicolas Sarkozy, acest magistrat a primit o scrisoare ce contine cartuse oarbe, amenintandu-l in mod clar cu moartea pe el, rude ale sale si membri ai Sindicatului Magistraturii, din care ar face parte".

Daca va fi gasit vinovat, Nicolas Sarkozy ar putea petrece ani buni la PUSCARIE

Gentil si cei doi colegi ai sai l-au inculpat pe Sarkozy pentru abuzarea de slabiciunea Lilianei Bettencourt joia trecuta.

Potrivit site-ului Sud Ouest.fr, cei doi colegi ai judecatorului, Cécile Ramonatxo si Valérie Noël, au primit si ei scrisori de amenintare, o informatie neconfirmata pana miercuri seara.

Sursa: Antena 3

Foto: hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » AMENINTARE cu MOARTEA pentru judecatorul francez care l-a inculpat pe Sarkozy