Antena Meniu Search
x

Autorul masacrului din Manhattan, care a ucis 8 oameni, a spus în faţa judecătorilor că are un singur REGRET

Autorul masacrului din Manhattan şi-a plănuit un an atacul. A mărturisit totul în faţa judecătorilor, cărora le-a spus că are un singur regret

Vezi și

Autorul masacrului din Manhattan şi-a plănuit un an atacul. A mărturisit totul în faţa judecătorilor, cărora le-a spus că are un singur regret: că nu a făcut mai multe victime. Plănuia să ajungă şi pe podul Brooklyn. Donald Trump a cerut, pe twitter, pedeapsa cu moartea pentru tânărul de 29 de ani din Uzbekistan, dar anchetatorii cred că nu a acţionat singur. Un alt tânăr uzbec a fost reţinut ieri.

Era marţi, 3 după amiaza, când acest grup de argentinieni a fost filmat pe pista de biciclete ce se întinde de-al lungul râului Hudson. Prieteni cu toţii, sărbătoreau la New York 30 de ani de când au terminat liceul.

Câteva minute mai târziu, cinci dintre ei zăceau, lipsiţi de viaţă, pe pista însângerată. El este cel care i-a ucis. Monstrul de Halloween, aşa cum a fost numit în presă. A luat 8 vieţi, iar în faţa instanţei a regretat doar că nu a ucis şi mai mulţi oameni. 

"Saipov a recunoscut că a fost inspirat să comită atacul de înregistrările video ale ISIS, pe care le-a urmărit, şi că a pus la cale detaliile acestui atac în ultimele două luni." 

Într-un mesaj postat, ulterior, pe twitter, Donald Trump a cerut pedeapsa cu moartea pentru tânărul de 29 de ani. Şi a anunţat că vrea încetarea programului Loteria Vizelor, prin care teroristul ar fi intrat în Statele Unite. Măsura ar afecta mii de români.

Cinci argentinieni, un belgian şi doi americani au murit în atacul din New York. Iar nouă răniţi sunt în continuare în stare critică. Pentru ei, luminile Empire State Building s-au stins noaptea trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Autorul masacrului din Manhattan, care a ucis 8 oameni, a spus în faţa judecătorilor că are un singur REGRET