Antena Meniu Search
x

Live-ul pe Facebook, JOC MORTAL la volan! Mii de şoferi își risca viața pentru un like: "Moartea prin prostie e endemică în România"

Mii de şoferi pun faima mai presus de viaţă! Gonesc pe şosele în timp ce transmit totul în direct pe reţelele de socializare.

Vezi și

Mii de şoferi pun faima mai presus de viaţă! Gonesc pe şosele în timp ce transmit totul în direct pe reţelele de socializare.

În numele like-urilor, un şofer de taxi şi-a pus în pericol şi pasagerii: s-a lăsat filmat în trafic, în timp ce cânta la microfon şi făcea dedicaţii. Grav este că, din cauza neatenţiei, amatorii distracţiei mor la volan sau chiar ajung să ucidă.

Cu o mână pe microfon, cu cealaltă. pe teancul de bani. Conduce, cântă şi dă dedicaţii în acelaşi timp. E şofer profesionist şi răspunde pentru vieţile a două pasagere. Dar. le pune în pericol chiar cu voia lor. Ele îl filmează şi îl încurajează.

"Azi fac dedicaţii, fără număr, pentru toţi pământenii", strigă în microfon șoferul manelist.

Imaginile au ajuns pe Facebook, unde zeci de mii de oameni le-au privit. Mulţi - chiar amuzaţi de reprezentaţia taximetristului. Doar că distracţia la volan nu e glumă.

"Moartea prin prostie e endemică în România. O vedem în astfel de exerciţii în care se caută o formă de popularitate. Suntem un popor de fală care nu stă susţinută pe experienţă", spune psihiatrul Gabrilel Diaconu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Live-ul pe Facebook, JOC MORTAL la volan! Mii de şoferi își risca viața pentru un like: "Moartea prin prostie e endemică în România"