Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 7 ani i-a scris o scrisoare tatălui său, aflat în Rai. Răspunsul Poștei a fost sfâșietor

Dorința unui băiețel de șapte ani, din Scoția, a devenit realitate atunci când Poșta Regală a confirmat că scrisoarea micuțului, trimisă către tatăl său, a ajuns la destinație, evitând stelele și alte obiecte galactice.

Dorința unui băiețel de șapte ani, din Scoția, a devenit realitate atunci când Poșta Regală a confirmat că scrisoarea micuțului, trimisă către tatăl său, a ajuns în Rai, evitând stelele și alte obiecte galactice.

Jase Copland a avut o singură dorință, pe final de an. Să-i trimită tatălui său, trecut în neființă în 2014, o scrisoare. Așa ca s-a pus pe treabă și, pentru a se asigura că gândurile lui ajung la destinație, a rugat Poșta din Regatul Unit să o trimită tocmai în Rai. 

Răspunsul oficialilor a venit zilele trecute. "Cât timp am livrat scrisoarea ne-am dat seama de câteva lucruri. Am vrut să te contactăm direct pentru a-ți spune cum am reușit să o livrăm tatălui tău din Rai. A fost o provocare dificilă să evităm stelele și alte obiecte galactice în drumul către Rai. În orice caz să fii sigur că scrisoarea a ajuns la destinație. Prioritatea noastră este ca fiecare client să aibă scrisorile livrate în siguranță și știm cât de important a fost pentru tine. Vom continua să facem tot ce putem pentru a duce scrisorile către Rai în siguranță", a scris Sean Milligan, manager responsabil de corespondență din cadrul Royal Mail. 

Răspunsul Poștei, după ce un copil a trimis o scrisoare în Rai

Imediat după ce a primit scrisoarea de răspuns, mama băiețelului a postat-o pe Facebook. În doar 24 de ore, imaginea a primit 380.000 de like-uri și peste 200.000 de share-uri. 

"Nu pot să vă spun cât de emoționat este că tatăl lui a primit scrisoarea. Ați fi putut să o ignorați, dar faptul că ați depus acest efort pentru un băiețel pe care nu îl cunoașteți e minunat. Poșta Regală mi-a restabilit credința în umanitate și suntem recunoscători. Mulțumim și Crăciun Fericit", a scris mama băiatului, pe Facebook.

"El cel mai bun lucru pe care l-am văzut vreodată pe Facebook. Felicitări celui care și-a făcut timp pentru a livra scrisoarea acestui copil", a spus o femeie, într-un comentariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de 7 ani i-a scris o scrisoare tatălui său, aflat în Rai. Răspunsul Poștei a fost sfâșietor