Antena Meniu Search
x

Un bărbat a împuşcat mortal şase oameni într-un spital din Cehia

Masacru într-un spital din Cehia! Un bărbat a împuşcat mortal şase oameni în sala de aşteptare a unităţii medicale. Urmărit de poliţie, individul s-a sinucis la scurt timp. Motivul atacului rămâne neclar.

de Redactia Observator

la 10.12.2019, 22:34

Vezi și

Masacru într-un spital din Cehia! Un bărbat a împuşcat mortal şase oameni în sala de aşteptare a unităţii medicale. Urmărit de poliţie, individul s-a sinucis la scurt timp. Motivul atacului rămâne neclar. Un apropiat susţine că cehul în vârstă de 42 de ani era convins că este grav bolnav şi că nimeni nu vrea să îl trateze.

La ora şapte dimineaţa, haosul s-a declanşat în sala de aşteptarea a spitalului Universitar din Ostrava, în estul Cehiei. 

Iată-l pe atacator pe holurile spitalului. Inginerul în vârstă de 42 de ani a declanşat atacul din răzbunare. Apropiaţii spun că era obsedat de ideea că este grav bolnav şi era convins că medicii refuză să îl trateze. 

Cu o armă semiautomată, a ucis la întâmplare. Victime i-au căzut pacienţi. Patru bărbaţi şi două femei au murit, în timp ce alţi trei oameni se luptă pentru viaţă.

Bărbatul era hotărât să ucidă. A tras până când a rămas fără gloanţe. În haosul creat a reuşit, apoi, să fugă. Chiar mama lui a sunat la poliţie, după ce bărbatul i-a mărturist oribila faptă. Încolţit, atacatorul s-a sinucis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este cel mai grav atac din Cehia ultimilor patru ani. 

În 2015, un bărbat a ucis opt oameni într-un restaurant, înainte de a se sinucide.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a împuşcat mortal şase oameni într-un spital din Cehia