Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluşul unor români, găsit mort în Italia, cu răni pe corp. Părinţii sunt anchetaţi

Bebeluşul în vârstă de 6 luni al unor români a fost găsit mort în Italia, cu răni pe corp. Părinţii sunt vizaţi acum de o anchetă a procuraturii.

de Redactia Observator

la 28.01.2018 , 09:36

Bebeluşul în vârstă de 6 luni al unor români a fost găsit mort în Italia, cu răni pe corp. Părinţii sunt vizaţi acum de o anchetă a procuraturii.

Doi tineri părinţi români, în vârstă de 20 de ani, dau de câteva zile declaraţii anchetatorilor italieni pentru moartea primului lor copil. Bebeluşul a fost găsit mort în condiţii suspecte într-un în pătuţ, în locuinţa românilor, în localitatea Piobbico, din estul Italiei.

La autopsie, medicii au descoperit mai multe răni pe trupul fetiţei, iar suspiciunile anchetatorilor au fost îndreptate către cei doi părinţi. Doctorii spun că rănile sunt de mai multă vreme şi nu au cauzat moartea.

Articolul continuă după reclamă

Suspiciune de abuz în cazul bebeluşului român găsit mort

Procurorii şi poliţiştii italieni iau însă în considerare varianta unui abuz. Cauza exactă a decesului nu a fost, deocamdată, stabilită. Investigatorii spun că ar putea fi vorba despre o moarte naturală: insuficienţă respiratorie, adică bebeluşul să se fi sufocat. Însă ei nu exclud nici ipoteza unui deces violent.

Părinţii nu au avut explicaţie pentru rănile de pe corpul fetiţei, care era primul lor copil. Spun că şi-au crescut cu grijă fiica, dar nu au reuşit să-i convingă pe cei care i-au audiat.

HARTĂ: Bebeluşul de 6 luni a fost găsit într-o casă din Piobbico, estul Italiei | Sursa: Google Maps

Fetiţa a murit în urmă cu 10 zile, dar cadavrul e ţinut încă de legişti. Trupul nu a fost returnat familiei, mai ales că părinţii au spus că vor să-l incinereze. Predarea către familie poate fi decisă acum doar de un procuror, atunci când medicii vor confirma că investigaţia lor e încheiată.

Potrivit presei italiene, anchetatorii sunt de părere că părinţii români erau total nepregătiţi pentru a avea un copil şi îi suspectează de grave neglijenţe. Inclusiv varianta unei crime este luată în calcul. Tatăl fetiţei este tăietor de lemne, iar mama este casnică şi s-au stabilit la Piobbico în urmă cu un an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Bebeluşul unor români, găsit mort în Italia, cu răni pe corp. Părinţii sunt anchetaţi