Antena Meniu Search
x

CAZ ÎNFIORĂTOR: S-a SINUCIS aruncându-se de la etajul nouă, după ce soţul i-a spus că arată ca un porc în urma operaţiei estetice. Femeia a ales să-i pună capăt zilelor şi fiului ei de 8 ani

O tânără din Rusia şi-a pus capăt zilelor, făcând aceeaşi alegere şi pentru fiul său de doar 8 ani, după ce soţul i-a spus că arată ca un porc în urma unei operaţii estetice la nas.

O tânără din Rusia şi-a pus capăt zilelor, făcând aceeaşi alegere şi pentru fiul său de doar 8 ani, după ce soţul i-a spus că arată ca un porc în urma unei operaţii estetice la nas.

Anna Ozhigova, de 33 de ani, a sărit de la etajul nouă, în timp ce-şi ţinea în braţe propriul fiu. Aceasta a suferit o puternică depresie după ce soţul său a şicanat-o, „guiţând“ şi spunându-i că arată ca un porc atunci când a văzut rezultatul operaţiei estetice pe care femeia şi-o făcuse la nas.

Prietenii celor doi spun că operaţia a fost declanşatorul principal al separării femeii de soţul ei, Oleg Ponomarev, dar şi al lanţului de evenimente care au lăsat-o fără speranţă. Anna a sărit de la balconul apartamentului părinţilor ei, situat la etajul nouă al unui bloc din oraşul siberian Omsk, în timp ce îşi ţinea fiul adormit în braţe, potrivit rapoartelor emise de autorităţi.

Tânăra mamă a povestit, cu ceva timp în urmă, că medicul chirurg a convins-o că nasul său necesită o intervenţie pentru a arăta cu adevărat bine. Lucrurile nu au stat aşa cum se aştepta, iar după operaţie femeia s-a plâns că nările sale au devenit supra-dimensionate şi că nu mai poate zâmbi

Zâmbetul meu este acum o încruntare, medicul a îndepărtat muşchii de deasupra buzei si a schimbat ceva. Nu pot accepta ideea că voi fi aşa pentru totdeauna. Soţul meu a «guiţat» când m-a văzut", le-a povestit Anna prietenilor.

Bărbatul a spus că nu se poate obişnui cu noua schimbare, chiar şi după 12 ani de relaţie, aşa că au decis să se separe. Prietenul celor doi a povestit că femeia se temea că soţul ei va obţine custodia copilului şi îl va lua de la ea pentru totdeauna, adăugând că aceasta avea nevoie de „sprijin emotional“, mai ales că mai încercase anterior să se sinucidă. „Am vrut fericire, bunătate şi pace pentru Gleb, dar el creştere în furie“, a lăsat scris femeia în biletul de adio.

Soţul femeii şi părinţii acesteia au refuzat să comenteze.

sursa: Adevarul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » CAZ ÎNFIORĂTOR: S-a SINUCIS aruncându-se de la etajul nouă, după ce soţul i-a spus că arată ca un porc în urma operaţiei estetice. Femeia a ales să-i pună capăt zilelor şi fiului ei de 8 ani