Antena Meniu Search
x

Caz tulburător! Şi-au obligat fetiţa să bea SUC până a murit

Un cuplu din Tennessee este acuzat de crimă după ce şi-a pedepsit fiica de 5 ani să bea excesiv de multă apă şi suc de struguri, ceea ce i-a adus moartea micuţei.

Acuzaţiile autorităţilor vin după doi ani de investigaţii, iar acum cei doi părinţi riscă ani grei de închisoare: tatăl natural al fetiţei şi mama ei vitregă. 

Cum a fost povestea mai exact? Fetiţa, Alexa Lindboom, a fost forţată să bea peste doi litri de lichid în decurs de două ore după ce "a băut unul sau două sucuri de struguri, care aparţineau mamei sale vitrege", a declarat procurorul Berkley Bell pentru CNN. 

"Fetiţa a fost forţată să bea atât de mult suc de struguri, încât nivelul sodiului din corp a scăzut atât de mult că i-a cauzat mari probleme la creier, mai exact acesta a început să se umfle", a explicat Berkley Bell. 

"Fata a fost pedepsită şi în alte moduri", a spus Bell, dar acesta nu a vrut să intre în amănunte. 

Fetiţa a leşinat după ce a consumat cantitatea mare de lichide, astfel că cei doi părinţi au dus-o de urgenţă la spital pe 1 ianuarie 2012. 

Două zile mai târziu, fetiţa a fost declarată moartă! 

Randall Lee Vaughn (41 de ani), tatăl natural al fetiţei, şi Mary Lavonne Vaughn (58 de ani), mama vitregă, au fost acuzaţi de crimă deosebit de gravă, neglijenţă şi abuz şi riscă să-şi petreacă tot restul vieţii în închisoare. 

sursa: cbs12.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Caz tulburător! Şi-au obligat fetiţa să bea SUC până a murit