Antena Meniu Search
x

Video Ce pedeapsă îl așteaptă în țară pe Dragoș Săvulescu, după ce soția lui, Miss Albania 2010, l-a dat de gol pe Instagram

Afisarea luxului pe Instagram dăunează grav libertăţii. Fostul acţionar de la Dinamo, Dragoş Săvulescu, a fost arestat in Mykonos. Era dat în urmărire internaţională încă din 2019. Dacă ar fi rămas în Italia, unde se stabilise, n-ar fi avut probleme. Dar nu s-a putut abţine şi a plecat în Grecia. Imaginile postate de soţia sa pe Instagram au ajuns şi la poliţie.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 19:49

Vezi și

Sunt imaginile care au dus la reţinerea lui Dragoş Săvulescu. Afaceristul se relaxa în Grecia, alături de soţia sa, fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini. Petreceri pe yaht, mese la restaurant, totul a fost extrem de public şi ostentativ. Deşi pe numele milionarului există un mandat internaţional de arestare, cei doi n-au avut nicio problemă să fie vedete pe reţelele de socializare. 

Dragoş Săvulescu riscă o condamnare la 5 ani și jumătate de închisoare în România

Ce a pus punct distracţiei a fost momentul în care o prietenă a cuplului a scris Mykonos în dreptul descrierii imaginilor cu ei.

În România, îl aşteaptă o condamnare la 5 ani și jumătate de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia, acelaşi în care a fost condamnat şi Radu Mazăre, încarcerat în prezent. 

Pe acelaşi subiect

Dragoş Săvulescu a fugit în Italia înainte să primească sentinţa. Curtea de Apel de la Napoli a respins executarea mandatului european de arestare şi pedeapsa a rămas cu suspendare atât timp cât e pe teritoriul Italiei. Cei doi nu au putut pleca nici în Statele Unite unde au o casă de 3 milioane de euro.

Soția fotomodel a lui Săvulescu l-a dat de gol în timp ce se aflau în Grecia

În ciuda problemelor cu legea, fostul acţionar de la Dinamo a continuat să ducă o viaţă ca de film alături de soţia lui. Iar fotomodelul, urmărit de jumătate de milion de fani, nu s-a putut abţine şi a postat totul pe Instagram. Vacanţe romantice, maşini de lux primite cadou. Tot.

Pentru ei mandatul de arestare era doar o hârtie. Asta până când Săvulescu a fost dat de gol chiar de soţie.

În timpul nopţii, a fost săltat de poliţiştii eleni. Un judecător trebuie să confirme mandatul de arestare şi să decidă dacă îl lasă liber sau nu în timpul procesului de extrădare. Dragoş Săvulescu şi-a făcut averea din afaceri imobiliare, iar la un moment dat a fost iubitul Mădălinei Ghenea. De altfel, în fotografii pe reţele de socializare apare în compania unor vedete ca Eros Ramazzoti sau Kevin Costner.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ce pedeapsă îl așteaptă în țară pe Dragoș Săvulescu, după ce soția lui, Miss Albania 2010, l-a dat de gol pe Instagram