Antena Meniu Search
x

O tânără din Turcia riscă să ajungă 3 ani la închisoare după ce a distribuit imagini obscene din Muzeul Sexului: "E o situaţie ridicolă"

O tânără din Turcia riscă să ajungă la închisoare pentru că a distribuit pe reţelele de socializare imagini din Muzeul Sexului din Amsterdam. Distribuirea unor astfel de imagini în spaţiul public reprezintă infracţiune în Turcia, iar pentru o asemenea faptă se pot dicta amenzi uriaşe sau chiar pedeapsa cu închisoarea.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 15:57

O tânără din Turcia riscă să ajungă 3 ani la închisoare după ce a distribuit imagini obscene din Muzeul Sexului: "E o situaţie ridicolă"
- Instagram / Merve Taskin

Merve Taskin, o cunoscută influenceriţă din Turcia, cu aproape 600.000 de urmăritori, a fost chemată în instanţă pentru că a distribuit imagini cu caracter sexual după ce a postat, în glumă spune ea, imagini din interiorul celebrului Muzeu al Sexului din Amsterdam, potrivit BBC. Tânăra în vârstă de 23 de ani susţine că pozele postate pe conturile sale de socializare erau cu o serie de jucării sexuale cumpărate de ziua sa în timpul unei excursii în 2020.

După câteva luni, tânăra a fost arestată în Turcia, fapta sa fiind considerată sacţionabilă de codul penal. În cel mai rău caz, tânăra riscă o pedeapsă de până la 3 ani de închisoare. Monique van Marle, directorul Muzeului Sexului din Amsterdam, spune că situaţia este "absolut ridicolă". "Muzeul nostru are ca scop educarea oamenilor din întreaga lume în legătură cu istoria sexului. Vă admirăm pentru că v-ați exprimat și ați postat aceste imagini", a declarat Van Marle pentru BBC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără din Turcia riscă să ajungă 3 ani la închisoare după ce a distribuit imagini obscene din Muzeul Sexului: "E o situaţie ridicolă"