Antena Meniu Search
x

Video Cele trei zone din lume unde arde mocnit "focul" unor posibile confruntări militare. În spatele tensiunilor s-ar afla Rusia

Armata de la Belgrad a fost trimisă la graniţă şi se află în stare de alertă. În zonă ar fi survolat mai multe drone străine, în special deasupra cazărmilor. Dar Serbia-Kosovo nu este singurul conflict mocnit care riscă să se reaprindă. În alte două părţi ale lumii tensiunile ating cote alarmante. 

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 21:19

Vezi și

Coreea de Nord a lansat astăzi cel puţin 23 de rachete aproape de Coreea de Sud. Unul dintre aceste proiectile a căzut la 60 de kilometri de un oraş din sud și a declanșat alarmele de raid aerian. Autorităţile de la Seul au numit acțiunea Phenianului drept o "invazie teritorială de facto" şi în replică, armata sud-coreeană a lansat trei rachete aer-sol spre nordul graniţei sale maritime. 

Arabia Saudită avertizează că un atac al Iranului e iminent

La aproximativ 8.000 de kilometri distanţă, autorităţile de la Riad au anunţat Casa Albă că se tem că un atac al Iranului este iminent. Tensiunile din regiune s-au amplificat din nou după ce Teheranul a decis să sprijine Rusia cu arme în războiul din Ucraina şi a acuzat Statele Unite că sunt în spatele manifestaţiilor antiguvernamentale din ultimele două luni. 

Trei regiuni distincte ale lumii, dar care au o scânteie comună, cred analiştii, iar aceea ar fi Rusia, care sprijină declarat atât Serbia, Iranul cât şi Coreea de Nord. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cele trei zone din lume unde arde mocnit "focul" unor posibile confruntări militare. În spatele tensiunilor s-ar afla Rusia