Antena Meniu Search
x

Club în flăcări de la artificii, o singură cale de acces, trei fete au murit împreună. Tragedie fără sens în Vietnam, pompierii au dărâmat ziduri ca să stingă focul. VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit luni seara, într-un club, în urma căruia trei fete, dansatoare în clubul respectiv, au murit. Tinerele s-au adăpostit în toaleta localului, unde s-au intoxicat cu fum.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.11.2020, 13:28

- http://cand.com.vn/
  • Momentul în care ia foc clubul a fost filmat
  • Trei tinere au murit, după ce s-au întors să-şi recupereze bunurile

Trei fete cu vârste între 18 şi 19 de ani au murit împreună, în toaleta unui club din Vietnam, după ce organizatorii petrecerii de aniversare a localului au aprins artificii în interior. În scurt timp, localul a luat foc, iar lumea s-a îngrămădit spre singura cale de acces.

Fumul negru şi gros a învăluit rapid întregul local iar fiecare persoană a încercat să scape cu viaţă. Probabil observând îmbulzeala, cele trei fete au încercat să scape prin toaleta localului, însă nu au reuşit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii au fost trimiși la fața locului, dar au avut dificultăți în a ajunge la flăcări, deoarece locaul avea o singură ușă principală. Au fost nevoiți să dărâme ziduri pentru a intra în bar și a stinge focul.

"Victimele au reușit să iasă iniţial, dar s-au întors pentru a-și ridica recupera bunurile lăsate în urmă. După ce au văzut mult fum, s-au panicat și s-au repezit la toaletă pentru a se adăposti", au informat autorităţile.

Poliția a declarat că scânteile din artificiile au intrat în contact cu hidrogenul din baloane și au provocat incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Club în flăcări de la artificii, o singură cale de acces, trei fete au murit împreună. Tragedie fără sens în Vietnam, pompierii au dărâmat ziduri ca să stingă focul. VIDEO