Antena Meniu Search
x

COINCIDENŢĂ stranie! O imagine surprinsă la locul masacrului din Orlando face înconjurul lumii (FOTO)

Când are loc o tragedie ca cea petrecută în Orlando (Florida), unde 49 de oameni au fost împuşcaţi mortal, iar alţi 53 au fost răniţi, mulţi dintre ei fiind în stare gravă, cu toţii căutăm un semn divin, o explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat.

Când are loc o tragedie ca cea petrecută în Orlando, unde 49 de oameni au fost împuşcaţi mortal, iar alţi 53 au fost răniţi, mulţi dintre ei fiind în stare gravă, cu toţii căutăm un semn divin, o explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat.

Un astfel de semn pare să fi apărut marţi, în momentul în care numele celor 49 de victimele ale masacrului din Orlando au fost citite în timpul unui eveniment organizat în memoria celor care au murit împuşcaţi de Omar Mateen, scrie CNN.

Un fotograf a surprins pe cer, chiar atunci când numele celor 49 erau citite, un stol de păsări şi s-a gândit să imortalizeze momentul. Surpriza a venit atunci când a numărat păsările care zburau pe cer. Erau 49. Exact numărul celor care au murit împuşcaţi în clubul de noapte Pulse.

"Le-am arătat tuturor celor care erau în jurul meu şi i-am pus să le numere. Eram cu toţii uimiţi. Văzând păsările, am simţit o pace interioară", a declarat fotograful, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Cei care au organizat evenimentul au declarat că nu au avut nicio legătură cu apariţia păsărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » COINCIDENŢĂ stranie! O imagine surprinsă la locul masacrului din Orlando face înconjurul lumii (FOTO)