Antena Meniu Search
x

Detalii oribile ies la iveală în cazul uciderii britanicei Sarah Everard. Wayne Couzens, polițistul acuzat de crimă, își așteaptă sentința

Detalii incredibile ies la iveală în cazul uciderii britanicei Sarah Everard, în ziua în care autorul omorului, un polițist, îşi aşteaptă sentinţa. Wayne Couzens, în vârstă de 48 de ani, a încătușat-o și „arestat-o” pe tânăra de 33 de ani în cadrul unei false ”patrule Covid”, înainte de violul urmat de crimă

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.09.2021, 13:34

Wayne Couzens a smuls-o pe Sarah Everard de pe stradă, în timp ce se îndrepta spre casa unui prieten din Clapham Common, sud-vestul Londrei, pe 3 martie.

Sarah Everard a fost încătușată și ”arestată” în cadrul unei false ”patrule Covid”

După ce a violat-o și sugrumat-o, polițistul i-a ars trupul pe un teren pe care l-a cumpărat în 2019, pe care l-a descris ca fiind „perfect pentru o zi de odihnă”.

Ulterior, el a pus rămășițele ei carbonizate în pungi verzi de gunoi și le-a aruncat într-un iaz din pădure. Cadavrul tinerei a fost găsit o săptămână mai târziu. Poliția a descoperit apoi fragmente din cartela SIM a lui Sarah în mașina lui, după ce i-a aruncat telefonul într-un râu din Sandwich, Kent.

Pe acelaşi subiect

„Dispariția lui Sarah Everard în seara de 3 martie 2021 a dus la una dintre cele mai mediatizate anchete despre persoanele dispărute pe care le-a văzut această țară”, a spus procurorul în instanță, potrivit The Sun.

„Deși este imposibil să rezumăm în cinci minute ceea ce i-a făcut inculpatul lui Sarah Everard, ar fi potrivit să spunem atât: înșelăciune, răpire, viol, strangulare și foc”, a mai spus el.

Trupul tinerei Sarah Everard, găsit la 78 de kilometri distanță de locul dispariției

Sarah a fost răpită de pe o stradă din Londra, pe 3 martie, după ce a plecat din apartamentul unui prieten, din sudul Londrei, pentru a se întoarce la locuința ei, aflată la aproximativ 50 de minute de mers pe jos.

Ea a fost surprinsă ultima dată de o cameră de supraveghere la ora 21:30 în acea seară. Câteva zile mai târziu, trupul ei a fost găsit la marginea unei păduri din Kent, la 78 de kilometri de locul în care Sarah Everard a fost văzută ultima oară.

Moartea tinerei Sarah Everard a stârnit un val de solidaritate în mediul online. Femei din toate colțurile lumii au găsit o voce pentru temerile lor în Lucy Mountain, un antrenor personal și blogger de lifestyle. "Dă-mi un mesaj când ajungi acasă", se arată în captura de WhatsApp postată pe Instagram și care între timp a fost apreciată de milioane de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Detalii oribile ies la iveală în cazul uciderii britanicei Sarah Everard. Wayne Couzens, polițistul acuzat de crimă, își așteaptă sentința