Antena Meniu Search
x

Drama rudelor pasagerilor avionului dispărut. Cer Beijingului să demareze propria anchetă

Sătule de atâta aşteptare rudele pasagerilor chinezi din avionul dispărut au cerut ca Beijingul să demareze propria anchetă privind dispariţia avionului. Reacţia oamenilor vine şi pe fondul neîncrederii persistente în autorităţile malaeziene.

 De asemenea, rudele pasagerilor au condamnat autorităţile malaeziene, într-o scrisoare adresată trimisului special al Beijingului la Kuala Lumpur pentru "atitudinea iresponsabilă" şi "inumană".

"Am repetat în mai multe reprize că cel mai urgent, date fiind circumstanţele, era (să se continue) operaţiunile de căutare", a observat Hong Lei, purtător de cuvânt al diplomaţiei chineze, întrebat despre această scrisoare.

Mai mult, un comitet înfiinţat de rudele celor 153 de pasageri chinezi de la bordul avionului Boeing dispărut a început să discute cu un cabinet de avocaţi americani despre o eventuală plângere împotriva companiei Malaysian Airlines.

"Noi nu ştim încă adevărul, să nu cedăm!", a declarat una dintre rude. "Mai devreme sau mai târziu vom obţine compensaţii, cu sprijinul guvernului nostru, prin urmare de ce să ne grăbim?", se întreabă o alta.

sursă: mediafax.ro

foto: jurnalul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Drama rudelor pasagerilor avionului dispărut. Cer Beijingului să demareze propria anchetă