Antena Meniu Search
x

El este poliţistul care joacă fotbal american în timpul serviciului!

În SUA, poliţiştii au pe maşinile de serviciu instalate camere de luat vederi, iar ce vedem de obicei pe internet sunt clipuri cu urmărirea hoţilor, împuşcături şi haos în general.

În America, face furori un videoclip cu un poliţist care s-a oprit din atrulat şi a început să se joace fotbal american cu un copil. 

Sergentul Ariel Soltura se afla în patrulare sâmbătă după-amiază, când a observat un băiat care se juca singur cu o minge de fotbal american. Aşa că s-a dat jos din maşină şi a început să se joace cu acesta. 

"Am văzut că avea o minge în mână pe care o arunca în sus, întrucât nu avea cu cine să se joace. Aştepta mai mulţi prieteni la joacă, aşa că m-am dat jos din maşină şi i-am făcut semn să-mi arunce mingea. Faţa lui s-a luminat şi am început să ne jucăm. A fost minunat", a spus Soltura, care 

Videoclipul a fost postat în aceeaşi zi pe pagina de facebook a Departamentului, cu mesajul: "un joc de fotbal de 2 minute s-ar putea să nu însemne nimic pentru unii dintre voi, dar pentru unii ar putea însemna totul". 

În mai puţin de 24 de ore, postarea a primit 3.000 de like-uri şi 4.000 de share-uri. 

Videoclipul a devenit viral pe internet. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » El este poliţistul care joacă fotbal american în timpul serviciului!