Antena Meniu Search
x

Video Elena, doctorița româncă ucisă în Germania, a fost sunată de 117 ori și amenințată, înainte de crimă: "Bucură-te cât mai poți!"

La al patrulea termen al procesului, ies la iveală noi detalii în cazul crimei din Fulda, landul Hessa, Germania, acolo unde, la sfârșitul anului trecut, Elena Silvia K, o tânără mămică româncă, medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu, a fost ucisă cu sălbăticie când se întorcea acasă, după schimbul de noapte.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.05.2021, 13:26

Acuzat de crima oribilă este fostul iubit al româncei, un tânăr în vârstă de 31 de ani. Procurorii germani spun Elena a fost înjunghiată cu atâta forță, încât biata femeie a murit fie din cauza sângerării puternice, fie sufocată. 

osthessen-news.de

Moartea a fost rapidă, spune Christine Seban, procuror în Fulda, potrivit osthessen-news.de.

Elena, mama unui băieţel de numai 2 ani, a fost atacată şi înjunghiată mortal chiar lângă blocul unde locuia, vecinii descoperind cadavrul în jurul orei 8.00 dimineaţă, în curtea din spatele imobilului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Seara, după câteva ore de la descoperirea crimei, oamenii legii l-au arestat pe fostul iubit al tinerei.

Cercetările criminaliștilor din Fulda au stabilit că bărbatul a așteptat-o pe femeie, dimineața, la adresa acesteia din Nikolausstrasse. Când s-au întâlnit în curtea din spate, individul ar fi atacat-o pe româncă, ar fi înjunghit-o, după care a fugit.

A fost prins la prietenul fratelui său, pe Walahfridstrasse.

Florian, presupusul criminal, neagă acuzaţiile

Fostul iubit al Elenei spune că este nevinovat.

osthessen-news.de

La al patrulea termen al procesului, însă, procurorii au prezentat mai multe probe care îl incriminează pe bărbat. În plus, au fost audiaţi polițiștii care au investigat cazul și care au adus dovezi, pentru a demonstra vinovăția tânărului.

Oamenii legii au găsit atunci urme de sânge pe pantofii, hainele, dar și în mașina sa. Chiar și un cuțit fusese descoperit nu departe de locul crimei, lângă o grădină. Cu toate acestea, nu s-au găsit urme pe el - nici sânge, nici ADN. 

Cu puțin timp înainte de a muri, tânăra de 35 de ani făcuse fotografii în curtea casei sale, unei maşini parcate pe alee. Deși șoferul mașinii nu putea fi identificat, fotografia fiind pixelată, procurorii spun că este foarte posibil să fie fostul iubit al Elenei. 

Fotografia a fost făcută la 7.55, iar primul apel de urgență a fost primit la 7.58. Mai mulți vecini ai femeii beau cafea în curtea din spate când au descoperit-o pe Elena prăbușită la pământ. Probabil, tânăra a fotografiat mașina inculpatului pentru a putea demonstra că bărbatul s-a apropiat de ea. Obținuse un ordin de restricție în instanță, cu doar două săptămâni înainte.

La 8:05 dimineața, la scurt timp după crimă, inculpatul și-a sunat fratele. Ofițerii nu au putut afla ce au vorbit atunci, iar fratele și-a folosit dreptul de a refuza să depună mărturie, scrie fuldaerzeitung.de.

Facebook

Poliția a raportat, de asemenea, mai multe mărturii ale cunoscuților și prietenilor Elenei. Femeia se temea de fostul ei iubit. A lovit-o, i-a lovit mașina de mai multe ori, o verifica şi era extrem de gelos. A sunat-o din nou și din nou și i-a trimis mesaje - chiar și în noaptea crimei.

Oamenii legii susţin că, înainte de a fi ucisă, Florian ar sunat-o pe româncă de 117 ori și ar fi amenințat-o. La ora 3 dimineața, i-ar fi scris "să se simtă bine cât încă mai poate", a citit judecătorul Josef Richter, președintele instanței, din istoricul conversaţiilor. 

Potrivit jurnaliştilor germani, un verdict în acest proces ar putea fi dat la mijlocul lunii iulie.

Elena lucra de 11 ani la spitalul din Fulga

Elena Silvia K. era medic chirurg.

Facebook

Tânăra era de loc din Ploiești. A studiat Medicina la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu și era medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu din Fulda, Germania, unde lucra de aproape 11 ani.

În urma ei, românca a lăsat un băiețel de doar 2 anișori, care va crește fără mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Elena, doctorița româncă ucisă în Germania, a fost sunată de 117 ori și amenințată, înainte de crimă: "Bucură-te cât mai poți!"