Video

Mămică spulberată de o şoferiţă cu maşina şi lăsată să agonizeze pe șosea. Tânăra de 27 de ani a murit în câteva minute

De Mariana Zaharia.
Publicat: 04.05.2021, 07:14.
Actualizat: 04.05.2021, 08:49

A călcat o femeie cu maşina, iar apoi a dat bir cu fugiţii. Vorbim despre o şoferiţă din Curtea de Argeş, care a fugit imediat de la locul accidentului, fără să-i pese o clipă de victima care zăcea pe asfalt. Femeia a murit în câteva minute. După ore întregi de căutări, şoferiţa a fost găsită şi reţinută de poliţiştii argeşeni. 

Tragedia s-a petrecut ieri noapte, în Curtea de Argeş. Victima avea 27 de ani şi devenise mamă în urmă cu 5 luni. Femeia ieşise din casă la o plimbare, dar a fost lovită de o maşină şi lăsată să agonizeze pe şosea. Şoferiţa şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Doamnă, cum s-a întâmplat? Nu aţi văzut-o pe fată? Nu aţi văzut-o pe stradă?
De ce aţi fugit de la faţa locului?

Şoferiţa le-a spus poliţiştilor că nu ar fi văzut-o pe femeie din cauza întunericului. Deşi nu avea cum să nu-şi dea seama de impact, iar în maşină se mai afla şi fiul ei, de 17 ani, a decis să meargă mai departe, fără să-i pese ce se întâmplă cu victima.

Citește și:

Iulian Alexiu, avocat: Nu, efectiv nu a văzut... N-a văzut. Era iluminatul slab şi efectiv nu a putut sesiza ce era pe jos.

După 12 ore de căutări, şoferiţa a fost găsită de poliţişti şi reţinută

După 12 ore de căutări, şoferiţa a fost găsită de poliţişti şi reţinută. Femeia a mărturisit la audieri că s-a speriat şi a fugit fără a mai suna la 112.

Mădălina Epure, Poliţia Argeş: Echipajele sosite la faţa locului nu au mai putut salva femeia, iar aceasta a fost declarată decedată. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Victima şi şoferiţa locuiau pe aceeaşi stradă, spun anchetatorii. Conducătoarea auto a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentată astăzi procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.