Antena Meniu Search
x

Video Mămică spulberată de o şoferiţă cu maşina şi lăsată să agonizeze pe șosea. Tânăra de 27 de ani a murit în câteva minute

A călcat o femeie cu maşina, iar apoi a dat bir cu fugiţii. Vorbim despre o şoferiţă din Curtea de Argeş, care a fugit imediat de la locul accidentului, fără să-i pese o clipă de victima care zăcea pe asfalt. Femeia a murit în câteva minute. După ore întregi de căutări, şoferiţa a fost găsită şi reţinută de poliţiştii argeşeni. 

de Mariana Zaharia

la 04.05.2021, 08:49

Vezi și

Tragedia s-a petrecut ieri noapte, în Curtea de Argeş. Victima avea 27 de ani şi devenise mamă în urmă cu 5 luni. Femeia ieşise din casă la o plimbare, dar a fost lovită de o maşină şi lăsată să agonizeze pe şosea. Şoferiţa şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Doamnă, cum s-a întâmplat? Nu aţi văzut-o pe fată? Nu aţi văzut-o pe stradă?

De ce aţi fugit de la faţa locului?

Şoferiţa le-a spus poliţiştilor că nu ar fi văzut-o pe femeie din cauza întunericului. Deşi nu avea cum să nu-şi dea seama de impact, iar în maşină se mai afla şi fiul ei, de 17 ani, a decis să meargă mai departe, fără să-i pese ce se întâmplă cu victima.

Pe acelaşi subiect

Iulian Alexiu, avocat: Nu, efectiv nu a văzut... N-a văzut. Era iluminatul slab şi efectiv nu a putut sesiza ce era pe jos.

După 12 ore de căutări, şoferiţa a fost găsită de poliţişti şi reţinută

După 12 ore de căutări, şoferiţa a fost găsită de poliţişti şi reţinută. Femeia a mărturisit la audieri că s-a speriat şi a fugit fără a mai suna la 112.

Mădălina Epure, Poliţia Argeş: Echipajele sosite la faţa locului nu au mai putut salva femeia, iar aceasta a fost declarată decedată. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Victima şi şoferiţa locuiau pe aceeaşi stradă, spun anchetatorii. Conducătoarea auto a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentată astăzi procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mămică spulberată de o şoferiţă cu maşina şi lăsată să agonizeze pe șosea. Tânăra de 27 de ani a murit în câteva minute