Antena Meniu Search
x

Video Tânără româncă, ucisă fără milă în Italia. Elena a fost înjunghiată în apartamentul pe care abia îl închiriase, în Aosta

Elena Șerban Raluca, o româncă în vârstă de 32 de ani, rezidentă de mai mult timp în Italia, a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul pe care îl închiriase în Aosta, în urmă cu doar trei săptămâni. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.04.2021, 20:39

Elena era de origine română, însă venise în Italia cu mulți ani în urmă, atunci când mama ei, Mariana, a decis să-și refacă viața în Peninsulă. 

Tânăra de 32 de ani a locuit multă vreme împreună sora ei, Alxandra, și mama lor, însă, de 3 săptămâni, Elena se mutase cu chirie într-un apartament pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta. 

luccaindiretta.it

Un apartament în care, duminică dimineață, și-a găsit sfârșitul. O singură lovitură cu cuțitul, în zona gâtului, i-a fost fatală tinerei românce. Elena a fost găsită moartă în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care au făcut macabra descoperire au fost pompierii, sesizați de sora tinerei. Îngrijorată că Elena nu mai răspundea la telefon, Alexandra a sunat la poliție.

Militarii au găsit însă ușa închisă din interior, astfel că au intrat pe ferestra apartamentului. Pe Elena au găsit-o în baie: femeia a fost înjunghiată în gât și ar fi sângerat până la moarte.

aostaoggi.it

Anchetă pentru crimă

Criminaliştii au făcut cercetări la fața locului, principala ipoteză fiind că Elena a fost ucisă.

aostaoggi.it

Românca ar fi sfârșit în după-amiaza zilei de sâmbătă, însă doar autopsia va stabili cu certitudine momentul decesului. Cert este că nimeni nu a auzit zgomote sau țipete suspecte, iar în apartament era în dezordine, însă nu erau urme evidente de violență. 

aostaoggi.it

Acum, anchetatorii fac verificări pentru a putea reconstitui ultimele ore ale victimei.

Potrivit aostaoggi.it zona este acoperită de camere de supraveghere, astfel că pot să apară elemente care să facă lumină în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă, ucisă fără milă în Italia. Elena a fost înjunghiată în apartamentul pe care abia îl închiriase, în Aosta