Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 4 ani cu sindromul Down, omorâtă în bătaie de iubitul mamei pentru că vorbea

O fetiţă de doar 4 ani, cu sindromul Down a fost omorâtă în bătaie de logodnicul mamei sale pentru că l-a întrerupt în timp ce vorbea. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.04.2019, 17:05

Adam Hughes avea grijă atât de copii în lipsa mamei
Fetiţa a fost bătută pentru că l-a întrerupt pe iubitul mamei - Mirror/ Facebook

O fetiţă de doar 4 ani, cu sindromul Down a fost omorâtă în bătaie de logodnicul mamei sale pentru că l-a întrerupt în timp ce vorbea. 

Adam Hughes avea grijă atât de copila de patru ani, Kylee Willis, cât şi de fraţii ei, în lipsa mamei, pe data de 26 martie. La un momentdat el a fost deranjat de cea mică care vorbea peste el şi a început să o bată fără niciun pic de milă.

După ce i-a provocat leziuni severe în zona capului, bărbatul a luat-o şi a pus-o în pat, lăsând-o într-o stare critică. Ulterior, el a observat că fetiţa intrase în stare de inconştienţă aşa că a sunat la salvare, potrivit Departamentului Sheriff din San Bernandino. 

O ambulanţă a ajuns de urgenţă la casa lor din Rancho Cucamonga, iar Kylee a fost dusă în stare critică la spital. Pentru că leziunile din zona caapului erau extrem de severe a fost transportată la un alt spital pentru a primi îngrijiri. 

În ciuda efortuilor disperate ale medicilor, rănile mult prea grave au dus la moartea fetiţei, două zile mai târziu. 

Hughes și Blake, în vârstă de 27 de ani, au fost inițial arestați pentru suspiciunea de cruzime intenționată față de copil, însă după moartea fetiţei, bărbatul a fost acuzat de crimă. 

O plângere penală susține că Hughes a atacat copilul "prin forță care ar putea produce unei persoane rezonabile o vătămare corporală, bătaia aplicată celei mici ducând la leziuni cerebrale şi paralizie de natură permanentă”.

Polițiștii susțin că Hughes s-a enervat pentru că fetiţa l-a întrerupt în timp ce vorbea, apoi a luat măsuri teribile împotriva ei. 

Anchetatorii au declarat de asemenea că Blake "în împrejurări și în condiții care ar putea produce mari răni corporale și moarte, a provocat intenționat rău și a permis unui copil să sufere".

Hughes a fost reținut, iar Blake, mama fetei, a fost eliberată după plătirea cauțiunii.

„Marţi noaptea, pe 26 martie 2019, Hughes avea grijă de copiii prietenei sale, inclusiv de copila cu sindromul Down. La un momentdat, în timpul nopţii, Kylee l-a înfuriat pe Hughes pentru că vorbea, iar el a atacat-o. Câteva ore mai târziu, Hughes a observat că fetiţa nu răspundea, avea degetele și buzele albastre. Atunci şi-a chemat prietena în ajutor şi a suant la ambulanţă” a declarat un purtător de cuvânt. 

Potrivit Mirror, Blake se logodise cu iubitul său, Hughes în vara anului trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 4 ani cu sindromul Down, omorâtă în bătaie de iubitul mamei pentru că vorbea