Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fiica celebrului Steve Irwin, Bindi, a adus pe lume o fetiţă. Ce nume au ales pentru bebeluş

Fiica regretatului Steve Irwin a adus pe lume primul bebeluş. Bindi Irwin și soțul ei au postat prima fotografie cu micuţa Grace Warrior Irwin Powell, după naştere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2021, 16:45

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bindi Irwin și soțul ei, Chandler Powell, au devenit părinții mândri ai unei fetițe. Bebeluşul a sosit pe lume în data de 25 martie, aceeași dată a aniversării de nuntă a cuplului, iar Bindi a postat pe Instagram o fotografie cu micuţa astăzi, vineri.

"25 martie 2021. Sărbătorirea celor două iubiri din viața mea. Primul an de căsnicie cu soțul meu iubit și ziua nașterii frumoasei noastre fiice. ❤️ Grace Warrior Irwin Powell. Războinica nostru grațioasă este cea mai frumoasă roază de lumină. Grace este numită după străbunica mea și rudele din familia lui Chandler care datează din anii 1700. Numele ei de mijloc, Warrior Irwin, sunt un omagiu adus tatălui meu și moștenirii sale ca cel mai incredibil războinic din lumea sălbatică. Numele ei de familie este Powell și are deja un suflet atât de bun la fel ca tatăl ei. Nu există cuvinte care să descrie cantitatea infinită de dragoste din inimile noastre pentru fetița noastră dulce. Ea a ales ziua perfectă pentru a se naște și ne simțim extrem de binecuvântați", a scris ea pe Instagram.

Grace este primul copil al cuplului care s-a căsătorit la grădina zoologică din Australia în martie anul trecut, într-o mică ceremonie din cauza restricțiilor în vigoare în timpul pandemiei de coronavirus, potrivit Today.

Bindi Irwin a născut o fetiţă

Bindi a dezvăluit în august că este însărcinată. Ea şi soţul ei au dat vestea fericită fanilor printr-o postare pe Instagram, postând o fotografie a celor doi, îmbrăcați în uniformele lor kaki de la Zoo Australia și ținând o cămașă mică potrivită pentru un bebeluş. Ea şi-a ţinut fanii la curenţi pe întreaga perioadă a sarcinii. În septembrie a dezvăluit şi sexul copilului, postând o fotografie de la ecografie şi ţinând în braţe doi bebeluşi ai grădinii zoologice din Australia.

De asemenea, tânăra a vorbit şi despre graba pe care a simțit-o după ce a aflat că va fi mamă.

„Descoperirea că voi deveni mamă va fi pentru totdeauna un moment în care timpul a stat pe loc”, a scris ea pe Instagram în timpul sarcinii. "Copilul nostru va fi atât de iubit de familiile noastre și de întreaga echipă a Grădinii Zoologice din Australia. Abia aștept să aflu ce iubește acest suflet nou din viaţa mea și să experimentez lumea din nou prin ochii lui"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fiica celebrului Steve Irwin, Bindi, a adus pe lume o fetiţă. Ce nume au ales pentru bebeluş