Antena Meniu Search
x

Video Furtuna Gail a creat haos pe autostrăzile şi şosele din 14 state americane

Furia naturii a lovit nord-estul Statelor Unite. Furtuna Gail a adus ninsoare abundentă şi viscol şi a creat haos pe autostrăzile şi şosele din 14 state americane.

de Redactia Observator

la 18.12.2020, 00:01

Vezi și
  • În Pennsylvania, peste 30 de maşini au fost implicate într-un carambol.
  • Doi oameni şi-au pierdut viaţa şi câteva zeci au fost răniţi.

Trei oameni au murit şi zeci au fost răniţi în cele peste 100 de accidente produse. Americanii se tem că furtuna ar putea afecta distribuirea vaccinului COVID, dar autorităţile dau asigurări că operaţiunea de imunizare va continuă fără mari probleme.

Un echipaj al servicilor de urgenţă a fost la câteva secunde de tragedie pe o şosea îngheţată din apropiere de Pittsburgh. Doi dintre salvatori au reuşit să fugă în ultimul moment din faţa unei camionete care nu a mai putut frâna la timp şi a lovit frontal automobilul echipajului.

În Pennsylvania, peste 30 de maşini au fost implicate într-un carambol. Doi oameni şi-au pierdut viaţa şi câteva zeci au fost răniţi.

Furtuna Gail, haos în 14 state din America

Peste 60 de milioane de americani sunt în zone aflate sub avertizări de vreme rea. 1.500 de zboruri au fost anulate şi aproape 100 de mii de oameni au rămas fără curent electric.

Mai multe centre de vaccinare au fost închise. Autorităţile se luptă însă cu nămeţii pentru a asigura distribuţia serului de imunizare în ţară

Edward Grayson, Comisar departament de salubritate New York: Avem peste 2000 de vehicule pentru deszăpezire gata să fie folosite când zăpada va putea fi îndepărtată cu plugul, iar 700 dintre acestea pot împrăştia şi sare.

Ninsoarea nu a adus doar probleme, ci şi bucurii. Nici iarna, nici pandemia nu au furat plăcerea oamenilor de a lua masa în oraş.

Meteorologii se aşteaptă ca furtuna Gail să aducă cea mai mare cădere zăpadă din ultimul deceniu pe teritoriul american. Stratul de zăpadă ar putea depăşi jumătate de metru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Furtuna Gail a creat haos pe autostrăzile şi şosele din 14 state americane