Antena Meniu Search
x

Video Greșeala care l-a costat viața pe actorul francez Gaspard Ulliel. Schiorul de care s-a izbit a scăpat nevătămat

Este doliu în lumea filmului după decesul tragic al unuia dintre cei mai îndrăgiţi actori francezi. Gaspard Ulliel, cunoscut pentru rolurile din "Hannibal Rising" ori "Saint Laurent", s-a stins din viaţă la doar 37 de ani după un accident pe pârtie. Actorul s-a ciocnit de un alt schior şi a murit la spital.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 21:12

Vezi și

La 37 de ani, Gaspard Ulliel, era unul dintre cei mai talentaţi şi bine cotaţi actori din Hexagon. Francezul se afla la schi în staţiunea La Rosiere din Savoia. La intersecţia a două pârtii a avut loc nefericitul accident.

Martor: Când l-am văzut era căzut lângă un delimitator şi în urma sa erau pancarte publicitare doborâte de pe pârtie. 

Bărbatul de care Ulliel s-a ciocnit a scăpat nevătămat, însă actorul a rămas nemişcat pe pârtie. Un elicopter l-a transportat de urgenţă la un spital din Grenoble, însă rănile la cap s-au dovedit a fi fatale. Primele cercetări au arătat că actorul nu purta cască în momentul accidentului. 

Jean Regaldo, director domeniu schiabil La Rosiere: Sunt două pârtii albastre de dificultate medie, condiţiile pentru schi au fost foarte bune ieri. Sunt pârtii pe care toată familia poate practica schiul.

Pe acelaşi subiect

Pentru Gaspard Ulliel sporturile de iarnă erau hobby-ul preferat

Pasiune pe care a vrut să o însufle şi singurului său copil. Ultimul clip publicat de iubita sa, o cântăreaţă alături de care avea o relaţie din 2013, este chiar un video cu băiatul lor pe pârtie. 

Gaspard Ulliel a devenit celebru în Franţa încă de acum 20 de ani.  În 2005 a câştigat prestigiosul premiu César pentru cea mai bună speranţă masculină. Succesul global a venit în 2007 cu interpretarea din Hannibal Rising. Şi-a demonstrat talentul şi 7 ani mai târziu, când a preluat rolul mogulului modei Yves Saint Laurent.

Gaspard Ulliel, actor: Un actor îşi descoperă limitele de fiecare dată când are o nouă peliculă de filmat. Încerci să îţi depăseşti limitele şi să mergi mai departe de fiecare dată. 

Carisma şi fizicul de model l-au transformat şi în imaginea unui parfum celebru. Cariera sa era în plină ascensiune înaintea acestui sfârşit brusc. 

Actorul va putea fi urmărit într-una dintre cele mai aşteptate producţii Marvel ale anului, serialul ''Moon Knight''. Trailerul a fost lansat în urmă cu doar două zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Greșeala care l-a costat viața pe actorul francez Gaspard Ulliel. Schiorul de care s-a izbit a scăpat nevătămat