Antena Meniu Search
x

A murit Bob Saget, cunoscut pentru rolul din serialul "Casa plină". Actorul a fost găsit inconştient într-un hotel din Florida

Actorul de televiziune şi stand-up comedy Bob Saget, în vârstă de 65 de ani, cunoscut pentru rolul din serialul "Casa plină/ Full House", a murit duminică la hotelul Ritz-Carlton din Florida.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.01.2022, 19:34

Bob Saget
A murit Bob Saget, cunoscut pentru rolul din serialul "Casa plină". Actorul a fost găsit inconştient într-un hotel din Florida - Profimedia

Informația a fos confirmată de familia actorului într-o declarație pentru CNN

"Suntem devastați să confirmăm că iubitul nostru Bob a murit astăzi. El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, cântând live și aducând oameni din toate categoriile sociale împreună. Deși cerem intimitate în acest moment, vă invităm să fiți alături de noi, pentru dragostea și zâmbetul pe care Bob le-a adus lumii", a spus familia Saget.

Saget a fost găsit mort, duminică, într-o cameră a hotelului Ritz-Carlton din Florida, potrivit unui comunicat al biroului șerifului din Orange County. În urma unui apel, duminică după-amiază poliţia l-a găsit pe Saget inconştient. Decesul a fost pronunţat la faţa locului. Nu au fost oferite, momentan, detalii despre cauza morţii.

Sâmbătă seară, Bob Saget a susţinut un show în Jacksonville

Pe acelaşi subiect

Saget începuse în septembrie un turneu american care urma să se încheie în iunie 2022. Cel mai recent, sâmbătă seară, el a susţinut un show în Jacksonville (Florida).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 1987, Saget a fost distribuit în rolul Danny Tanner, tată de familie, în serialul „Full Fouse” (ABC). În show, el îşi creştea fiicele ca tată singur, după moartea soţiei, şi avea ajutorul cumnatului său, Jesse Katsopolis, jucat de John Stamos, şi al celui mai bun prieten, Joey Gladstone (Dave Coulier).

Serialul a avut opt sezoane şi 192 de episoade, din 1987 până în 1994.

Netflix a lansat o continuare, intitulată „Fuller House” (2016 - 2020), care are cinci sezoane şi 75 de episoade. Saget şi-a reluat rolul, apărând în zece epidoade.

În perioada 1989 - 1997, Saget a fost gazda emisiunii „America’s Funniest Home Videos”, în care erau prezentate cele mai amuzante înregistrări video făcute acasă de telespectatori.

Pe lângă „Full House” şi „AFHV”, Bob Saget a narat „How I Met Your Mother” (CBS), serial cu nouă sezoane, difuzat între 2005 şi 2014, a regizat filmele „Dirty Work” (1998), cu Norm Macdonald şi Artie Lang în distribuţie, „Farce of the Penguins” şi a apărut în „Entourage”, a fost gazda „1 vs. 100” şi „Nashville Squares” şi a competiţiei „The Masked Singer” în 2020.

Albumul „That’s What I’m Talkin’ About”, lansat de el în 2014, a fost nominalizat la Grammy. El a dedicat programul special „That Ain’t Right” (HBO, 2007) tatălui lui, Ben Saget, care murise cu câteva luni înainte, din cauza unor probleme de inimă.

Bob Saget lasă în urmă trei copii

Actorul Bob Saget era membru în conducerea Scleroderma Research Foundation, după ce sora lui fusese diagnosticată cu sclerodermie şi a murit în 1993.

A fost căsătorit cu Kelly Rizzo, cu care a avut trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » A murit Bob Saget, cunoscut pentru rolul din serialul "Casa plină". Actorul a fost găsit inconştient într-un hotel din Florida