Antena Meniu Search
x

Imagini din satelit cu locul în care s-ar fi scufundat crucișătorul Moskva, în Marea Neagră

Consilierul ministrului afacerilor interne din Ucraina, Anton Gherașenko, a publicat imagini din satelit cu locul în care s-ar fi scufundat crucișătorul Moskva în Marea Neagră, transmite canalul de Telegram NEXTA. 

de Redactia Observator

la 24.04.2022, 20:38

Imagini din satelit cu locul unde s-ar fi scufundat crucișătorul Moskva, în Marea Neagră
Imagini din satelit cu locul unde s-ar fi scufundat crucișătorul Moskva, în Marea Neagră - Profimedia Images

Nava amiral a flotei ruse de la Marea Neagră s-a scufundat pe 14 aprilie. Abia pe 22 aprilie, Ministerul rus al Apărării a anunța că un marinar şi-a pierdut viaţa şi alţi 27 sunt în continuare daţi dispăruţi. La bordul navei, în momentul naufragiului, se aflau peste 500 de membri ai echipajului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Locul unde s-ar afla epava crucișătorului Moskva a fost găsit cu ajutorul unui radar satelitar care a analiza poluarea de la nivelul mării, care acoperă suprafața apei deasupra locației unde s-ar fi scufundat, transmite NEXTA, pe Twitter. 

Imaginile au fost publicate de Anton Gherașenko, consilierul ministrului afacerilor interne din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Imagini din satelit cu locul în care s-ar fi scufundat crucișătorul Moskva, în Marea Neagră