Antena Meniu Search
x

IMAGINI CUTREMURĂTOARE la Londra, ca la 11 septembrie! Blocaţi de flăcări, oamenii strigă ajutor de la ferestre sau se aruncă pe geam (VIDEO)

S-au scurs aproape 16 ani de la atentatele teroriste de 11 septembrie care au distrus turnurile gemene din New York. Mapamondul a rămas încremenit de această tragedie, în care şi-au pierdut viaţa peste 2000 de oameni.

S-au scurs aproape 16 ani de la atentatele teroriste de 11 septembrie care au distrus turnurile gemene din New York. Mapamondul a rămas încremenit de această tragedie, în care şi-au pierdut viaţa peste 2000 de oameni.

Citeşte şi: NUMĂR DRAMATIC de morţi, răniţi şi dispăruţi după INCENDIUL DEVASTATOR din Londra. Cum arată Grenfell Tower, după mai bine de 24 de ore de la declanşarea INFERNULUI

În această dimineaţă, zeci de oameni au fost răniţi şi alţi şase au murit, într-un incendiu uriaş care a cuprins un întreg bloc de locuinţe din nord-vestul Londrei.

Citeşte şi: De ce a luat foc blocul turn din Londra. Locatarii clădirii Grenfell Tower fac ACUZAŢII INCREDIBILE! (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Turnul Grenfell, în apropiere de Notting Hill, a luat foc în jurul orei locale 1:00 (3:00, ora României), incendiul nefiind lichidat nici la această oră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poate cele mai şocante imagini surprinse în ziua fatidică de 11 septembrie 2001 au fost cele în care oamenii s-au aruncat de la ultimele etaje ale turnurilor gemene, după ce acestea au fost lovite de avioanele deturnate de terorişti.

Citeşte şi: Români din Londra au filmat INFERNUL de la Grenfell Tower: "Uite blocul, ARDE blocul!" (VIDEO)

Scene de un dramatism asemănător au fost filmate şi astăzi, la Londra, în timp ce etajele clădirii erau cuprinse, rând pe rând, de flăcări devastatoare. 

Citeşte şi: INCENDIU URIAŞ în Londra! Un bloc turn cu 27 de etaje ARDE de câteva ore bune şi se poate PRĂBUŞI în orice moment. Sunt MORŢI şi RĂNIŢI - LIVE VIDEO

Rămaşi blocaţi în apartamente, oamenii au fost surprinşi la fereste strigând disperaţi după ajutor şi atârnând cearşafuri, în timp ce mulţimea de jos privea îngrozită şi neputincioasă.

Martori ai tragediei au declarat că mulţi şi-au aruncat copiii pe geam urlând disperaţi să-i salveze cineva.

Tamara a declarat pentru BBC News că a asistat la scene cutremurătoare.

"Puteai să auzi oamenii cum strigau după ajutor. Mulţi şi-au aruncat copiii pe geam urlând disperaţi să-i salveze cineva. Pompierii le spuneau să rămână acolo unde sunt pentru că vor veni la ei. Flăcările au cuprins blocul în câteva secunde. A început de la unul dintre etaje, apoi flăcările s-au extins în toată clădirea", a povestit şocată femeia.

Samira, prietena Tamarei, susţine că focul a pornit la unul dintre etajele inferioare.

Citeşte şi: Bloc turn ÎN FLĂCĂRI, în nord-vestul Londrei! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Ambasadei României în Marea Britanie

"La miezul nopţii, focul era localizat la etajul al treilea, apoi, în câteva clipe, toate etajele ardeau. Toată lumea era speriată, nu ştiau ce să facă. Sunt oameni alături de care am crescut, sunt vecinii noştri. E foarte trist şi şocant tot ce se întâmplă", a spus Samira.

Cineva a povestit şi despre gestul disperat al unui locuitor al Grenfell Tower, care flutura un material alb de la una din ferestrele etajelor superioare.

"Erau blocaţi. Nu puteau coborî, mai ales de la etajele superioare...oamenii au arsuri. Am văzut cu proprii mei ochi. Am văzut cum au sărit oameni", a spus şi Daniel pentru postul de radio BBC Londra.

"Am văzut o persoană cum a căzut de la etaj în timp ce o altă femeie stătea cu copilul său mic în faţa unei ferestre...Am auzit ţipete. Strigam la toată lumea să coboare afară şi oamenii spuneau: "Nu ne putem părăsi apartamentele, fumul este prea toxic pe coridoare", îşi aminteşte Jody Martin.

Citeşte şi: Martor al INFERNULUI din Londra: Oamenii îşi aruncau disperaţi copiii pe geam şi strigau după ajutor. Totul s-a aprins în câteva secunde! (VIDEO)

Peste 50 de persoane au fost duse la spital şi şase au murit în urma incendiului, însă poliţia britanică se teme că acest bilanţ va creşte în orele următoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » IMAGINI CUTREMURĂTOARE la Londra, ca la 11 septembrie! Blocaţi de flăcări, oamenii strigă ajutor de la ferestre sau se aruncă pe geam (VIDEO)