Antena Meniu Search
x

Joe Biden a spus că are nevoie de mai mult somn și că nu-şi va mai programa evenimente după ora 20:00

Alegeri SUA 2024. Joe Biden le-a spus guvernatorilor democrați în timpul unei întâlniri de miercuri de la Casa Albă că intenţionează să nu-şi mai programeze evenimente publice după ora 20:00, astfel încât să poată dormi mai mult, relatează CNN, citând trei surse apropiate discuţiilor.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 11:34

Joe Biden a spus că are nevoie de mai mult somn și că nu-şi va mai programa evenimente după ora 20:00
Joe Biden la Casa Albă - Profimedia

Joe Biden le-a spus celor 20 de guvernatori democrați veniţi personal miercuri seară la Casa Albă sau care au participat prin videocall că are nevoie de mai mult somn și intenționează să nu-şi mai programeze evenimente publice după ora 20:00.

În vârstă de 81 de ani, Joe Biden a încercat să-i convingă pe liderii democraţi că este capabil să-l învingă pe fostul președinte Donald Trump în noiembrie și să conducă ţara eficient încă patru ani.

Guvernatorii democraţi, frustraţi

Articolul continuă după reclamă

Comentariul făcut de Biden despre programarea evenimentelor publice i-a frustrat pe câțiva guvernatori din sală, au declarat mai multe surse pentru CNN.

Pe acelaşi subiect

Este şi unul dintre motivele pentru care unii dintre ei au fost deranjați de declarația de presă plină de entuziasm făcută publică de echipa de campanie a lui Joe Biden cu privire la susţinerea de care se bucură din partea partidului.

Un consilier de campanie i-a luat apărarea, spunând că, pe lângă pregătirea dezbaterilor în săptămâna de după cele două călătorii făcute în Europa, Franţa şi Italia, Biden a avut şi îndatorii oficiale. "Președintele (George W.) Bush se culca la 9, iar președintele (Barack) Obama pregătea cina la 6:30", a declarat purtătorul de cuvânt al echipei de campanie a lui Biden, Kevin Munoz

Joe Biden: "Sunt bine, nu știu ce să spun despre creierul meu totuşi"

Un alt moment din cadrul discuţiei de la Casa Albă care a nu a mers bine a fost atunci când Joe Biden le-a spus guvernatorilor: "Sunt bine, totuși nu știu (ce să spun) despre creierul meu"

Jen O'Malley Dillon, președintele de campanie a lui Biden, a spus că declaraţia a fost scoasă din context şi că președintele "a făcut în mod clar o glumă".

În urma prestaţiei slabe din timpul dezbaterii de săptămâna trecută, unii democrați au început să ceară public președintelui să renunțe la cursă. 

Explicații confuze și contradictorii

În zilele care au urmat, oficialii administrației de la Casa Albă au oferit explicații confuze și contradictorii în timp ce încercau să justifice prestaţia lui Joe Biden care a exacerbat îngrijorările alegătorilor cu privire la vârsta lui.

În urma întâlnirii de miercuri, guvernatorii Wes Moore din Maryland, Kathy Hochul din New York și Tim Walz din Minnesota au descris o imagine pozitivă, adăugând că îl susţin pe Biden care este decis să continue şi să câştige. 

The New York Times a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că pierderile de concentrare şi memorie ale președintelui s-au înmulţit și au devenit mai îngrijorătoare. O sursă a relatat că în timpul antrenamentelor pentru dezbatere, preşedintele nu începea munca înainte de ora 11:00 şi trăgea un pui un pui de somn în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Stiri externe » Joe Biden a spus că are nevoie de mai mult somn și că nu-şi va mai programa evenimente după ora 20:00