Antena Meniu Search
x

Șir de gafe pentru Biden. Ce a citit de pe prompter în timpul unui discurs la Washington

Alegeri SUA 2024. În timpul unui discurs despre condiţiile meteorologice din Statele Unite, Joe Biden a comis o nouă gafă. Președintele american a citit, din greşeală, o instrucţiune care îi era adresată. Nu este prima dată când liderul de la Casa Albă devine ținta ironiilor în urma unor astfel de erori. La sfârșitul lunii aprilie, Biden a citit de pe prompter indicaţia "pauză". 

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 10:24

Șir de gafe pentru Biden. Ce a citit de pe prompter în timpul unui discurs la Washington
Șir de gafe pentru Biden. Ce a citit de pe prompter în timpul unui discurs la Washington - Profimedia Images

Joe Biden a susținut, marți, un discurs despre condiţiile meteorologice din Statele Unite într-un centrului de Operaţiuni de Urgenţă, la Washington. Pe lângă textul alocuțiunii sale, Biden a citit inclusiv o instrucțiune care îi era adresată: "spune din nou". 

”Căldura extremă este prima cauză a mortalităţii legate de condiţiile meteorologice în Statele Unite, depăşind inundaţiile, uraganele şi tornadele la un loc”, transmitea Biden. ”Spune din nou”, a continuat președintele american fără să realizeze că era o instrucțiune, care îi era adresată. Momentul a devenit viral pe X, fosta platformă Twitter. Iar urmăritorii săi au descris scena drept "jenantă, ridicolă sau tristă".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Șir de gafe pentru Biden

Pe acelaşi subiect

Nu este prima dată când Joe Biden face asemenea gafe. În luna aprilie, preşedintele american a devenit ţinta ironiilor după ce în timpul unui discurs la Washington a citit de pe prompter indicaţia "pauză". Comparaţiile cu celebrul personaj Ron Burgundy din filmul "Anchorman" nu au putut fi evitate. 

Biden a citit discursul pregătit în avans de pe prompter iar la un moment dat trebuia să facă o pauză pentru ca lumea să scandeze "încă patru ani". Doar că în loc să facă pauza, a citit-o. "Văd o America în care apărăm democrația, nu o diminuăm. Văd o America în care protejăm libertățile, nu le luăm. Văd o economie care crește mult de jos în sus, în care cei bogați își plătesc partea echitabil, astfel încât să putem avea grijă de copii, concedii plătite și multe altele și să reducem în continuare deficitul federal și să creștem economia", a spus Biden.

După ce și-a înşiruit realizările, liderul american a spus publicului: "Imaginați-vă ce am putea face în continuare. Încă patru ani." Apoi a adăugat: "Pauză". Indicaţia a fost trecută de consilierii săi care i-au scris discursul şi care sperau ca preşedintele să nu mai vorbească pentru ca mulțimea să scandeze "încă patru ani".

Totodată, în 2022, într-un discurs despre avort, democratul a citit indicația ”repetă fraza”, o instrucţiune menită să-i amintească să sublinieze acea declaraţie din discurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Stiri externe » Șir de gafe pentru Biden. Ce a citit de pe prompter în timpul unui discurs la Washington