Antena Meniu Search
x

Katy Perry a devenit mamă pentru prima dată. Artista a postat o fotografie cu bebeluşul

Katy Perry a devenit mămică pentru prima dată. Artista a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, pe nume Daisy Dove, alături de logodnicul ei, Orlando Bloom.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.08.2020, 16:21

  • Katy Perry a născut pentru prima dată.
  • Cântăreaţa este logodită cu Orlando Bloom.

„Plutim cu învăluiţi de dragoste și mirare de la sosirea sigură și sănătoasă a fiicei noastre”, a spus cuplul într-o declarație.

Cântăreața Perry, în vârstă de 35 de ani, și actorul Bloom, în vârstă de 43 de ani, au postat o fotografie pe Instagramul artistei în care ţin în palme mânuţa minusculă a nou-născutului lor.

În declaraţia lor, cuplul a adăugat că, deşi sărbătoresc cu bucurie naşterea fiicelor lor „ei ştiu că sunt norocoşi şi că nu toată lumea poate avea o experienţă la naştere la fel de paşnică. Comunităţile din întreaga lume se confruntă încă cu un deficit de personal medical şi la fiecare unsprezece secunde o femeie însărcinată sau un nou-născut moare, în mare parte din cauze prevenibile”.

Cuplul a fost felicitat de numeroase celebrităţi, printre care Millie Bobby Brown și actorul Justin Theroux - fostul soț al celei mai bune prietene ale lui Katy, Jennifer Aniston.

Margaretele dețin o semnificație specială pentru cuplu. Orlando cerut-o în căsătorie pe Katy, de Ziua Îndrăgostiţilor, cu un inel cu o margaretă.

Katy a lansat, de asemenea, recent piesa Daisies, despre dragoste, diversitate şi linişte sufletească. Katy a dezvăluit, de asemenea, prin videoclipul melodiei sale Never Worn White, lansat în martie, că își așteaptă primul copil împreună cu Orlando Bloom, urmând ulterior şi nunta.

Cei doi s-au logodit în februarie 2019, iar micuţa Daisy este primul lor copil împreună, deşi Orlando mai are un băieţel pe nume Flynn, în vârstă de nouă ani, cu fosta soție, Miranda Kerr.

La începutul acestei luni, Katy și Orlando și-au amânat nunta pentru a doua oară, deoarece doreau să se concentreze asupra naşterii, ca totul să se petreacă în siguranţă, potrivit Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Katy Perry a devenit mamă pentru prima dată. Artista a postat o fotografie cu bebeluşul