Antena Meniu Search
x

”L-a amenințat că îi taie o ureche dacă nu renunță la BMW”. Stripăru’, interlopul care a șantajat un român într-o parcare din Belgia, a fost condamnat

Interlopul sibian Marius Crăciun, zis Stripăru, acuzat că a șantajat un român din Belgia și l-a forțat să-i cedeze bolidul de lux și o sumă importantă de bani, a fost condamnat la patru ani de închisoare, anunță presa flamandă.

de Redactia Observator

la 04.12.2021, 16:29

Stripăru’, interlopul periculos care a șantajat un român într-o parcare din Belgia, a fost condamnat. I-a cerut 28.000 de euro și bolidul de lux ca să nu-i ucidă familia
Stripăru’, interlopul periculos care a șantajat un român într-o parcare din Belgia, a fost condamnat. I-a cerut 28.000 de euro și bolidul de lux ca să nu-i ucidă familia - INTERPOL / nieuwsblad.be

În 27 septembrie 2019, Marius Crăciun, în vârstă de 35 de ani, s-a întâlnit cu un alt român într-o parcare de pe autostrada din Jabbeke, după ce l-a amenințat în repetate rânduri că îl mutilează și că îi ucide familia dacă nu face ce i se spune. 

Filmul șantajului pus la cale de interlopul Marius Crăciun

Potrivit Het Laatste Nieuws, interlopul și un alt prieten au condus victima la o bancă din Ostende și au pus-o pus să transfere 28.000 de euro într-un cont din România deschis de iubita de atunci a lui Crăciun. Apoi s-au întors la parcarea de pe autostradă din Jabbeke și l-au obligat să semneze mai multe acte prin care renunța la BMW-ul său de lux.

În tot acest timp, un al treilea prieten al interlopului a mers la domiciliul victimei ca să ia certificatul de înmatriculare de la soția acestuia. Victima a fost obligată să semneze un contract de vânzare-cumpărare pentru bolidul său de lux, după care interlopul a fugit cu mașina. 

Pe acelaşi subiect

Iubita interlopului zis Stripăru a fost condamnată la 20 de luni de închisoare

Românul șantajat a depus imediat plângere la poliție, iar Marius Crăciun, iubita sa de atunci Dana-Cornelia C. și Ion-Iulian M., care l-a însoțit în parcare, au fost arestați la 1 decembrie 2019. 

Bărbatul care a mers la domiciliul victimei să ridice certificatul de înmatriculare al mașinii s-a predat la scurt timp după aceea. El a fost condamnat vineri dimineață la 120 de ore de muncă în folosul comunității. 

Ion-Iulian M. a primit 3 ani de închisoare, Dana-Cornelia C. a fost condamnată la 20 de luni de închisoare, în timp ce fostul ei iubit, Marius Crăciun a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Judecătorul a dispus arestarea lui imediată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » ”L-a amenințat că îi taie o ureche dacă nu renunță la BMW”. Stripăru’, interlopul care a șantajat un român într-o parcare din Belgia, a fost condamnat