Antena Meniu Search
x

Video Clanul interlopului Gongoi, ridicat pentru şantaj. Anul trecut îl ataca pe ministrul de Interne Vela: "Tu eşti tâmpit?"

Un clan interlop a terorizat timp de trei ani dezvoltatorii imobiliari din sectorul 1 al Capitalei. Fiecare proiect trebuia "aprobat" de liderul grupării, fiul vrăjitoarei Mama Omida. Cinci persoane au fost reţinute de mascaţi în această dimineață.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.11.2021, 20:36

Vezi și

După trei ani în care au terorizat constructorii din Capitală cu taxe de protecţie, membri unui clan mafiot au fost ridicaţi de mascaţi. Percheziţiile au fost făcute în Prahova şi Bucureşti. Țintele şantajului nu erau alese la întâmplare.

Ciprian Romanescu, Poliția Capitalei: Bărbații, bănuiți, ar fi constrâns prin amenințări și acte de intimidare persoane potente financiar, mai exact dezvoltatori imobiliari

Pentru a-și cumpăra liniștea, cei care aveau proiecte în zonă ajungeau la masă cu liderul grupării - Viorel Motoi, alias Gongoi, fiul vrăjitoarei Mama Omida. Un personaj cunoscut în lumea interlopă. În cazul în care dezvoltatorul imobiliar refuza întâlnirea sau nu accepta plata taxei de protecţie, vizitele membrilor grupării deveneau tot mai dese. Iar agresarea angajaților se repeta până când constructorul cădea la învoială. Culmea, sumele cerute în mod repetat nu erau mari în comparație cu valoarea lucrării.

Limbaj obscen la adresa fostului ministru Vela

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: Suspecții veneau pe astfel de șantiere și le cereau dezvoltatorilor sume cuprinse între 500 și 1000 de euro. Altfel nu le permiteau să își termine lucrarea.

Puțin peste 7.000 de lei au găsit polițiștii și procurorii în urma perchezițiilor. Nu este prima oară când Gongoi ajunge pe mâna polițiștilor. Anul trecut, interlopul a mai avut de-a face cu legea, după ce a folosit un limbaj obscen la adresa fostului ministru de Interne, Marcel Vela, într-un live pe Facebook.

Viorel Motoi: Tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Băi, întreabă-mă pe mine...Tu ești tâmpit? Tu ești ministru tâmpit? Băi tu pe toate gunoaiele din România le faci clanuri? Băi Vela, înseamnă că tu ești băi!

Filmarea a fost ștearsă, ulterior, de pe pagina de Facebook a lui Motoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Clanul interlopului Gongoi, ridicat pentru şantaj. Anul trecut îl ataca pe ministrul de Interne Vela: "Tu eşti tâmpit?"