Antena Meniu Search
x

A fost prins interlopul periculos Stripăru. Marius Crăciun era dat în urmărire naţională şi internaţională (Video)

Interlopul sibian Marius Crăciun, zis Stripăru, căutat prin Interpol după ce a dispărut la începutul lunii septembrie, a fost prins de polițiști și încarcerat în Lyon, Franța. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.11.2019, 13:15

Marius Crăciun, zis Stripăru, a fost prins în Franţa
A fost prins interloprul periculos Stripăru. Marius Crăciun era dat în urmărire naţională şi internaţională - adevarul.ro / oradesibiu.ro

Interlopul sibian Marius Crăciun, zis Stripăru, căutat prin Interpol după ce a dispărut la începutul lunii septembrie, a fost prins de polițiști și încarcerat în Lyon, Franța. 

Marius Crăciun a dispărut, în urmă cu două luni. El se afla sub control judiciar, fiind cercetat în libertate, într-un dosar de trafic de droguri.

Potrivit oradesibiu.ro, Stripăru a fost însă prins de polițiști și încarcerat în Lyon, Franța. 

”Bărbatul a fost prins în baza mandatului de urmărire internațională și se află încarcerat în Franța. Autoritățile se află în faza de corespondență, urmând ca acesta să fie extrădat și încarcerat în Sibiu”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Stripăru a dispărut cu câteva zile înainte de a fi arestat

Marius Crăciun este judecat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, iar din aprilie de când a fost acuzat, a trecut prin mai multe măsuri preventive.

Procurorii DIICOT ceruseră arestul preventiv din nou, iar în data de 4 septembrie judecătorii au admis cererea. Doar că Marius Crăciun a dispărut, iar polițiștii nu au putut pune în aplicare mandatul. Așa că Marius Crăciun a fost dat în urmărire națională și internațională.

Acum câteva zile, însă, polițiștii sibieni au fost informați de sibianul Marius Crăciun a fost prins și arestat în Franța, la Lyon.

Marius Crăciun, fost luptător de kick-box

Marius Crăciun, fost luptător de kick-box, a fost judecat alături de alţi 27 de inculpaţi în dosarul grupării ”Lenis”, care a terorizat Sibiul în perioada 2007 – 2009.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Crăciun a fost condamnat în acest dosar la un total de 37 de ani de închisoare pentru 15 infracţiuni. Cele mai mari pedepse, de câte 7 ani închisoare, au fost aplicate pentru aderare şi constituire grup infracţional organizat şi lipsire de libertate în mod ilegal.

De asemenea, acesta a primit câte 2 ani după gratii pentru 6 fapte de şantaj. Alte infracţiuni reţinute în sarcina acestuia sunt violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri, port fără drept al cuţitului în public. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A fost prins interlopul periculos Stripăru. Marius Crăciun era dat în urmărire naţională şi internaţională (Video)