Antena Meniu Search
x

La mai bine de 24 de ore de la atacul sângeros din Maine, suspectul este de negăsit. Şi-a abandonat maşina şi arma la 20 km de locul masacrului

Suspectul atacului din Maine, Statele Unite, este în continuare căutat. Bărbatul este de negăsit după ce a ucis cel puţin 18 oameni şi a răniţi alţi zeci când a deschis focul cu o armă de asalt într-o sală de bowling şi într-un bar. În vârstă de 40 de ani, el este militar în rezervă şi instructor de tir. Unele familii îşi plâng rudele care nu au supravieţuit masacrului, în timp ce altele se roagă pentru cei ce se află în spital. 

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 08:57

Vezi și

Căutările pentru bărbatul care a omorât 18 persoane la sala de bowling din Maine au continuat şi pe timpul nopţii. În Bowdin, mai multe echipaje de poliţie, cărora li s-a alăturat şi FBI-ul, au înconjurat o casă despre care se crede că ar aparţine rudelor suspectului. Întregul stat este zguduit de cele întâmplate.

Senator al statului Maine: Acest atac atroce, care a luat vieţile a 18 cetăţeni şi a rănit mult mai mulţi, este cel mai oribil atac armat în masă pe care statul Maine l-a trăit vreodată.

În spitale, doctorii şi asistentele au lucrat la foc continuu pentru a se asigura că nu vor pierde mai multe suflete.

Medic: Cinci dintre ei sunt stabili, dar trei se află în stare critică. Am avut cel puţin 50 de furnizori, asistente şi terapeuţi care au lucrat neîncetat cu pacienţii care au venit.

Atacatorul, de negăsit

Printre cele 18 victime care şi-au pierdut viaţa se află şi Bob Violette. Bob, în vârstă de 76 de ani, a murit în timp ce apăra un grup de copii pe care îi învăţa să joace bowling. El lasă în urmă trei copii şi şase nepoţi. Locuitorii din Lewiston sunt sfâşiaţi de durere.

La mai bine de 24 de ore de la sângerosul atac, localnicii sunt sfătuţi în continuare să nu-şi părăsească locuinţele. Asta până când atacatorul este capturat. Robert Card, în vârstă de 40 de ani, este militar în rezervă şi instructor de tir, iar familia sa a declarat că are, într-adevăr, probleme psihice. Maşina cu care s-a făcut nevăzut a fost găsită la 20 de kilometri distanță, iar înăuntrul ei a fost găsită o armă, anunţă autorităţile. Se investighează momentan dacă este vorba de aceeaşi armă folosită în masacru.

Alertă a fost şi în Carolina de Nord ieri. Aici, cinci persoane au fost găsite moarte într-o casă după un alt atac armat. O serie de oficiali au cerut interzicerea armelor de asalt în urma incidentelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » La mai bine de 24 de ore de la atacul sângeros din Maine, suspectul este de negăsit. Şi-a abandonat maşina şi arma la 20 km de locul masacrului