Antena Meniu Search
x

Video Localnicii din Bahmaci se aruncă în faţa tancurilor ruseşti încercând să le oprească: "Nu sunteți bineveniţi aici!"

Kremlinul acuză Ucraina că prelungește conflictul militar, după refuzul de a negocia şi amenință că ofensiva va reporni în plină forță. Localnicii din Bahmaci nu au fugit din calea trupelor ruseşti intrate în oraş, ci din contră, într-un moment plin de un curaj nebunesc s-au aruncat în faţa tancurilor în speranţa că vor opri armata să înainteze.   

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 15:40

Vezi și

Kremlinul susţine că Vladimir Puțin a ordonat armatei ruseşti să oprească atacurile asupra Ucrainei ieri, chiar dacă ciocnirile au continuat pe tot parcursul nopții trecute, în așteptarea negocierilor cu Kievul. Dmitri Peskov declară însă că Ucraina a refuzat negocierile, motiv pentru care Rusia şi-a reluat atacul, continuând cu invadarea țării pro-occidentale.

Ieri (vineri), preşedintele rus Vladimir Putin care se aştepta la negocieri a ordonat oprirea înantării forţelor ruse. Din moment ce partea ucraineană refuză să negocieze, forțele rusești își continuă ofensiva", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mulţi localnici din oraşul Bahmaci s-au aruncat în faţa tancurilor într-un gest nemaivăzut de curaj, înfruntându-i direct pe militarii ruşi în speranţa că vor opri înaintarea trupelor.

Pe acelaşi subiect

"Ruşii clar nu se așteptau la asta. Nu sunteți bineveniţi aici, creaturilor!", au scandat aceştia.

Un bărbat a încercat să împingă cu propriile mâini vehiculul militar de câteva tone, apoi s-a aşezat în genunchi în faţa acestuia. Câteva clipe mai târziu a fost ridicat şi tras din mijlocul drumului de ceilalţi localnici care se temeau cel mai probabil ca gestul său să nu fie dur taxat de ruşi. Disperarea oamenilor care vor să-şi apere cu propria viaţă pământurile şi agoniseala a emoţionat întreaga lume. 

Războiul declanşat de Rusia în Ucraina a intrat în ziua a treia

Lupte grele s-au dat în suburbii şi chiar pe străzile Kievului. Mai multe explozii s-au produs sâmbătă dimineaţă în diverse zone din oraș. Preşedintele Zelensky a rămas în capitală, împreună cu guvernul. Sâmbătă dimineața, acesta a transmis că poporul ucrainean "nu va depune armele". Rușii susțin că au cucerit orașul Melitopol, iar în Kiev, un bloc de locuințe a fost lovit de o rachetă de croazieră. 

Vezi ce se întâmplă astăzi, dar şi cum s-au desfăşurat evenimentele în prima şi în a doua zi de război din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Localnicii din Bahmaci se aruncă în faţa tancurilor ruseşti încercând să le oprească: "Nu sunteți bineveniţi aici!"