Antena Meniu Search
x

Mamă care și-a lăsat fetițele să se sufoce în mașină, condamnată la 40 de ani de închisoare

O femeie care și-a lăsat cele două copile în mașină, pentru a fuma marijuana cu prietenii, a fost condamnată la 40 de ani de închisoare. Micuțele, de 1 și respectiv 2 ani, s-au sufocat la 33 de grade Celsius

O femeie din Texas care și-a lăsat cele două copile în mașină, pentru a fuma marijuana cu prietenii, a fost condamnată la 40 de ani de închisoare. Micuțele, de 1 și respectiv 2 ani, s-au sufocat la 33 de grade Celsius

Când un martor le-a auzit pe cele două copile plângând și țipând și a întrebat-o pe Amanda Kristene Hawkins dacă nu ar trebui aduse înăuntru, tânăra de 19 ani a răspus sec: "Nu, vor plânge până vor adormi".

Addyson Overgard-Eddy, de doi ani, și Brynn Hawkins, de doar un an, au stat timp de 15 ore în mașină, fără mâncare și apă, la temperaturi de 33 de grade. 

A stat liniștită, deși fetițele țipau disperate în mașină

Ignorând țipetele de disperare ale copilelor, femeia și-a petrecut noaptea la o prietenă din Texas, continuând distracția. 

Când s-a întors la mașina, a doua zi după-amiaza, cele două zăceau inconștiente. Însă, în loc să le ducă de ugență la spital, Amanda le-a făcut baie și le-a schimbat. A doua zi, duse în cele din urmă la medici, fetițele au murit. 

Incindentul a avut loc pe 7 iunie 2017, fiind relatat pe larg în presa de peste Ocean. 

În septembrie, femeia a plecat viovată la două capete de acuzare, neglijență și abandon de familie, deși inițial încercase să-și ascundă faptele, spunându-le medicilor că micuțele au leșinat în timp ce miroseau flori într-un parc din apropiere. 

Copilele au avut parte de un sfârșit groaznic

Judecătorii nu au fost impresionați și au condamnat-o la două pedepse a câte 20 de ani, în total patru decenii de închisoare.

"Accept orice pedeapsă mi se va da, nu sunt scuze pentru ceea ce am făcut", a spus femeia, înainte de pronunțarea sentinței. 

Kevin Franke, un tânăr de 16 ani la momentul producerii tragediei, ar fi dormit pe timpul nopții în mașină, dar a declarat că nu știa de prezența copilelor. Procesul lui va începe în luna ianuarie a anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mamă care și-a lăsat fetițele să se sufoce în mașină, condamnată la 40 de ani de închisoare