Antena Meniu Search
x

O mamă din Rusia a aflat că a crescut 10 ani fetița altei femei, abia după ce copila a fost ucisă

Un caz tulburător pare a fi rezolvat de polițiștii din Rusia, după ani întregi de anchetă. Mama unei copile ce ar fi fost ucisă de fratele tatălui ei vitreg a aflat, în urma testelor ADN, că fetița nu era a ei, ci fusese schimbată în maternitate, imediat după naștere. Copila ei biologică, acum în vârstă de 18 ani, pe care nu o cunoaște, trăiește în continuare.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.12.2019, 21:53

Un caz tulburător a fost rezolvat de polițiștii din Rusia, după ani întregi de anchetă. Mama unei copile ce ar fi fost ucisă de fratele tatălui ei vitreg a aflat, în urma testelor ADN, că fetița nu era a ei, ci fusese schimbată în maternitate, imediat după naștere. Copila ei biologică, acum în vârstă de 18 ani, pe care nu o cunoaște, trăiește în continuare.

Yana Alexandrova avea doar 10 ani atunci când, după nenumărate abuzuri din partea tatălui vitreg, ar fi fost ucisă chiar de către fratele bărbatului.

Mama copilei a aflat abia recent că, de fapt, aceasta fusese schimbată la naștere dintr-o greșeală a asistentelor. Timp de un deceniu crescuse o fetiță care nu era a ei și care, la o vârstă fragedă, fusese omorâtă într-un mod dramatic.

Yana a fost ucisă când avea doar 10 ani

Copila ei biologică trăiește, dar nu are voie să o cunoască

Sfâșiată de durere, Elenei Alexandrova a primit o altă lovitură - adevărata ei fiică este sănătoasă și crescută de o altă familie.

Totul a culminat cu interdicția impusă femeii de a-și vedea fiica biologică, acum în vârstă de 18 ani, pe motiv că ar cauza grave prejudicii. În mod tulburător, o văzuse pe copilă în brațele femeii ce stătea în patul alăturat, după ce a dat naștere, dar nu bănuise nicio clipă că fetițele fuseseră schimbate între ele.

Concluziile detectivilor din Rusia au venit care urmare a rezultatelor testelor ADN, făcute după ce trupul copilei a fost găsit într-o pădure din regiunea Leningrad, ce înconjoară orașul Sankt Petersburg.

Adevărul, scos la iveală de testul ADN

Expertiza specialiștilor a demonstrat clar că Yana nu era fiica biologică a Elenei Alexandrova.

Potrivit Mirror Online, cele două copile au fost încurcate la maternitate dintr-o eroare. "Nu cred că este fiica mea cea care a fost găsită moartă", spunea Elena la momentul crimei, convinsă că cineva a schimbat hainele victimei.

O mamă din Rusia a aflat că a crescut 10 ani o copilă care nu era fiica ei biologică

Din nefericire, femeia nu a putut afla nici acum numele și adresa fiicei ei biologice, deoarece există temeri că o posibilă întâlnire ar putea avea efecte traumatice pentru adolescenta de 18 ani.

Cu toate acestea, Elena nu a contestat decizia în instanță. "A înțeles ce traume i-ar putea cauza", a declarat o prietenă de-a ei.

Ucigașul riscă pedeapsa maximă - detenție pe viață. Un presupus complice, care l-ar fi ajutat să scape de cadavru, a fost arestat săptămâna aceasta. Fostul ei soț, care a batjocorit-o la rândul lui pe Yana, este în continuare în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O mamă din Rusia a aflat că a crescut 10 ani fetița altei femei, abia după ce copila a fost ucisă