Antena Meniu Search
x

Video "Trebuie să ştie de frică". Imagini greu de privit: o mamă îşi bate şi umileşte fiica cu probleme psihice. Fata a implorat-o să se oprească

Şi în judeţul Mureş, o tânără de 20 de ani, cu probleme psihice, a fost bătută şi umilită de propria mamă. Revoltător este faptul că, deşi autorităţile erau conştiente de abuzurile la care e supusă fata, aceasta a fost lăsată pe mâna agresoarei sale. O anchetă a fost deschisă abia după ce imaginile greu de privit, în care tânăra este lovită de mamă, au apărut în mediul online. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 08:09

Vezi și

Scenele de o cruzime ieşită din comun au fost suprinse chiar în locuinţa în care fata trăieşte cu mama şi concubinul femeii. Lipsită de apărare, tânăra este lovită fără milă, în repetate rânduri de cea care ar trebui să îi poarte de grijă. Imaginile au fost filmate chiar de concubinul individei, care le-a şi postat pe o reţea de socializare.

Mama dă vina pe fiica cu probleme

Aurica Mate, IPJ Mureş: Femeia în cauză şi-ar fi agresat fiica.

Culmea, agresoarea pune bătaia şi lipsa instinctului matern pe seama propriei copile abuzate.

Pe acelaşi subiect

Mamă: A început ăsta să îi spună că trebuie să facem paturile pentru a ne culca. Ea nu a vrut să se scoale de pe el, să tragem patul. E prea nervoasă.

Din această cauză, femeia de 40 de ani a decis să îi aplice o corecţie ca să-şi ţină fiica sub control.

Mamă: Trebuie să ştie de frică, că dacă nu poate să ia ceva să-mi dea şi mie în cap. Problema e boala asta pe care o are. Fata dacă se trezeşte noaptea, la 2-3, stă în mijlocul casei.

Imaginile au ajuns şi pe masa Poliţiei, care s-a sesizat imediat

Alex Prunean, reporter Observator: Femeia a fost audiată de poliţişti în luna decembrie, imediat după ce agenţii s-au autosesizat când au văzut imaginile. A primit calitatea de suspect pentru acte de violanţă, dar nu a fost sancţionată, cazul fiind încă la parchet.

Concubin: Poliţia a hotărât că nu este bătută, copila nu a avut urme pe ea, nu a avut abslut nimic.

La fel de şocant este că, deşi se află într-un real pericol, fata a fost lăsată de autorităţi în grija propriei agresoare. Cercetarile continuă şi urmează ca la finalizarea acestora să se propună o soluţie legală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Trebuie să ştie de frică". Imagini greu de privit: o mamă îşi bate şi umileşte fiica cu probleme psihice. Fata a implorat-o să se oprească