Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Mama Mădălinei Cojocari, fetiţa dispărută în Carolina de Nord, a pledat vinovată. Bunica o acuză că i-a traficat nepoata

Diana Cojocari, mama Mădălinei Cojocari, fetiţa dispărută în 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată pentru că nu a raportat la timp dispariţia fiicei sale. Femeia a declarat că şi-a văzut fetiţa ultima oară pe 23 noiembrie şi a mers la poliţie de abia pe 15 decembrie.

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 11:55

Diana Cojocari, mama fetiței dispărute din Carolina de Nord, Mădălina Cojocari, a pledat vinovată luni dimineață pentru că nu a denunţat la timp dispariţia fiicei sale. Mădălina a fost văzută ultima dată coborând dintr-un autobuz școlar în orașul Cornelius, pe 21 noiembrie 2022, când avea 12 ani.

Mama Mădălinei riscă să fie deportată în Republica Moldova, ţara sa de origine. Ea locuieşte în prezent în SUA cu viză, potrivit Fox News.

Diana Cojocari a raportat dispariţia fiicei sale câteva săptămâni mai târziu

Articolul continuă după reclamă

Diana și soțul ei, Christopher Palmiter – tatăl vitreg al Mădălinei – nu au raportat la poliție dispariţia fetiţei decât câteva săptămâni mai târziu, pe 15 decembrie 2022, în ciuda faptului că au spus poliției că ultima dată când și-au văzut fiica era 23 noiembrie 2022.

Pe acelaşi subiect

Femeia a declarat la poliţie că nu și-a văzut fiica din noaptea de 23 noiembrie 2022, aceeaşi seară în care ea şi soţul să au avut o ceartă.

Christopher Palmiter a spus că pe 24 noiembrie 2022, a mers acasă la nişte rude din Michigan "pentru a recupera niște obiecte" după o ceartă cu soția sa. În acea zi, în jurul orei 11:30, Diana a intrat în dormitorul fetiţei şi a văzut că nu se mai afla acolo.

Când s-a întors acasă, Diana l-a întrebat dacă ştie unde se află fiica lor. Bărbatul a întrebat-o însă acelaşi lucru. La scurt timp după ce au dat-o dispărută pe Mădălina, părinţii ei au scris o scrisoare în care cer ajutorul oamenilor pentru găsirea ei.

Bunica fetiţei o acuză că i-a traficat nepoata

Ambii au fost arestaţi pentru că nu au raportat dispariţia fetiţei. Christopher a fost eliberat în august după ce a depus cauțiune, în timp ce Diana încă e în arest la închisoarea din Mecklenburg.

Bunica fetei, Rodica Cojocari, a spus într-un interviu că ea crede cu tărie că "nepoata ei este în viață, dar a fost răpită". Femeia îşi acuză fiica şi ginerele că i-au traficat nepoata pentru suma de cinci milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Mama Mădălinei Cojocari, fetiţa dispărută în Carolina de Nord, a pledat vinovată. Bunica o acuză că i-a traficat nepoata